Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 3.3.

helsinki

Suomen saksofoniseura 20 vuotta,Malmitalo, helsinki3.3. Klo 19:00

keikka

Tällaista ei joka päivä pääse kokemaan! Juhlakonserttiin on koottu huikea big band, jonka kaikki puhallinsektiot koostuvat saksofoneista. Tähtiä vilisevältä esiintyjälistalta löytyvät mm. William Suvanne, Linda Fredriksson, Jukka Perko, Jari Perkiömäki, Manuel Dunkel, Jussi Kannaste, Jouni Järvelä. Luvassa on ainutlaatuista saksofonismin juhlaa!

Liput 10/8 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Yhteistyössä Suomen Saksofoniseura ry ja Helsingin kulttuurikeskus

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki

www.malmitalo.fi

Tiistaijazzit Mikko Innasen ja ystävien seurassa,Bar Favela, helsinki3.3. Klo 19:00

keikka

Mikko Innanen isännöi tiistaijazzeja kerran kuussa Bar Favelassa vaihtuvien vieraiden ja teemojen kanssa.

3.3. - Nuotit jäi kotiin

Mikko Innanen - saksofonit

Teppo Hauta-aho - basso

Simo Laihonen - rummut

Vapaa pääsy!

Elifantree (FI/SE) levynjulkaisukonsertti + Splashgirl (NO),Lavaklubi, Kansallisteatteri, Läntinen Teatterikuja 1, helsinki3.3. Klo 21:00

Elifantree

Splashgirl (www)

keikka

Elifantree ja Splashgirl yhteiskiertueella!

Laulaja Anni Elif Egecioglun, saksofonisti Pauli Lyytisen ja rumpali Tatu Rönkön muodostama Elifantree julkaisee kolmannen albuminsa Movers and Shakers helmikuun lopussa tamperelaisen Eclipse-levymerkin kautta. Uusi albumi päivittää Elifantreen soundin ja asettaa yhtyeen yhä kauemmas omalle kartalleen genremääritelmien tuolle puolen.

Vuonna 2010 debyyttialbuminsa julkaissut Elifantree on kulkenut lyhyessä ajassa pitkän matkan yhdeksi Suomen mielenkiintoisimmista uusista bändeistä. Alunperin enimmäkseen kokeelliseksi jazz-yhtyeeksi mielletty kombo on viimeistään nyt edennyt urallaan musiikilliseen maailmaan, jossa yhtyeen genremäärittely tuntuu jopa hieman turhalta. Jazz on ilmaisussa läsnä, mutta Elifantree on enenevässä määrin kokeellista pop-musiikkia, jossa on elementtejä myös elektronisesta musiikista. Kappaleissa on tilaa ja vapautta ja uusina elementteinä Elifantreen musiikissa on kuultavissa erityisesti elektroakustisen soundimaailman syventymistä kaikkien instrumenttien osalta, pianon kasvanutta roolia kokonaissoundissa, kehittynyttä polyrytmiikkaa ja melodisten perkussioelementtien hyödyntämistä.

Elifantree herätti ensimmäistä kertaa laajempaa huomiota voittamalla Young Nordic Jazz Comets -kilpailun Suomen osuuden vuonna 2008. Yhtyeen debyyttilevy Love & Trees julkaistiin vuonna 2010 ja toinen albumi Time Out vuonna 2012. Elifantree on esiintynyt laajasti sekä Suomessa että ulkomailla kasvattaen tasaisesti fanijoukkojaan energisten esiintymistensä myötävaikutuksella. Suomalais-ruotsalaisen yhtyeen jäsenistä rumpali Tatu Rönkkö vaikuttaa nykyään Berliinissä ja Anni Elif Egecioglu sekä Pauli Lyytinen Helsingissä.

Anni Elif Egecioglu - laulu, syntetisaattori, piano jne.

Pauli Lyytinen - saksofoni, efektit, syntetisaattori jne.

Tatu Rönkkö - rummut, perkussiot jne.

http://www.elifantree.com

Splashgirl on ehkäpä Norjan mielenkiintoisin pianotrio, joka on julkaissut neljä levyä ja konsertoinut ahkerasti niin USA:ssa, Euroopassa kuin Aasiassakin.

Andreas Stensland Løwe - piano

Jo Berger Myhre - kontrabasso

Andreas Lønmo Knudsrød - rummut, perkussiot

http://www.splashgirl.no/

Liput 15/10 €