Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 26.5.

salo

Seun Kuti & Egypt 80 @ SaloJazz Live,Musine, salo26.5. Klo 21:00

Seun Kuti

keikka

Liput 34 € / 38 €

Maailmanmusiikin huippu, nigerialainen afrobeat-muusikko ja laulaja Seun Kuti esiintyy erittäin harvinaisella klubikeikalla Salossa tapahtumaravintola Musinessa! Mukanaan hän tuo yhdeksänhenkisen orkesterin.

Seun Kuti & Egypt 80 on esiintynyt Suomessa aiemmin Flow-festivaalilla ja Pori Jazzissa. Tänä vuonna kokoonpano nähdään myös Maailma Kylässä -festivaalin päälavalla Helsingissä. Afrobeatissa länsiafrikkalaiset musiikkityylit sekä amerikkalaiset funk-, jazz- ja soulvaikutteet yhdistyvät monimutkaisiin rytmeihin ja lyömäsoittimiin.

Kutin ensimmäinen Seun Kuti & Fela's Egypt 80 -albumi (WM Recordings) julkaistiin vuonna 2008. Vuonna 2011 julkaistu From Africa With Fury: Rise -albumi (Knitting Factory Records) nousi sekä Billboardin että kansainvälisille digitaalisille listoille. Kokoonpanon Black Times -albumi (Strut Records, 2018) oli Grammy-ehdokkaana vuonna 2019.

Show&dinner! Ravintolassa on keikkapäivänä tarjolla afrikkalainen menu! Jos haluat nauttia menun, varaathan pöydän ennakkoon: https://www.musine.fi/poytavaraus