Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 13.5.

hämeenlinna

Sami Pitkämö & Hämeenlinna Big Band,Hämeenlinnan Teatteri, hämeenlinna13.5. Klo 18:00

Sami Pitkämö

Hämeenlinna Big Band

Liput 35,50 €

Monipuolinen kattaus Sinatraa ja muita jazz- ja viihdeklassikoita, sekä kappaleita Sami Pitkämön mainiolta albumilta Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin.

Sami Pitkämö tunnetaan upeasta äänestään ja taidokkaista laulutulkinnoistaan. Hän on tuttu myös mm. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kapellimestarina ja muista tv-esiintymisistä. Luvassa siis monipuolisen hieno ja viihdyttävä konsertti Pitkämön ja suuren orkesterin yhteisvoimin!

Hämeenlinna Big Band on 18 muusikon orkesteri kapellimestarinaan Jykä Ahola.

Konsertin kesto on n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

pori

Validi Karkia -klubi: Oz Noy Trio (USA) with Jimmy Haslip & Anton Fig,Studio Hilkka, pori13.5. Klo 19:00

Oz Noy Trio (USA) with Jimmy Haslip & Anton Fig

keikka

Liput: 49€
Showtime klo 19.00, ovet 18.00
Rajoitetun kapasiteetin keikalle liput varattavissa heti sähköpostilla kukkesand@hotmail.com.

Yellowjackets-, Joe Bonamassa- ja Chaka Khan -yhteyksistä tuttujen huippumuusikoiden kivenkova jazzrock-trio ensi kertaa Suomeen. Oz Noy Trio esiintyy Porin Validi Karkia-klubilla pistokeikalla 13.5.

New Yorkissa asuva israelilaislähtöinen kitaravirtuoosi Oz Noy saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Hän soittaa yksinoikeudella ainoan Suomen keikkansa Porissa Validi Karkia -klubilla 13.5. Yhtyeessä ovat mukana fuusiopioneeri Yellowjacketsin perustajajäsen, huippubasisti Jimmy Haslip sekä Joe Bonamassan, Bob Dylanin ja Cyndi Lauperin levyiltä ja David Lettermanin talkshow'sta tuttu rumpalikettu Anton Fig.

"It's jazz. It just doesn't sound like it." Näin Oz Noy kuvailee jazzin, funkin, rockin, bluesin ja r&b:n värittämää musiikkiaan. Hän on levyttänyt kymmenisen soololevyä, joiden vierailijakaartista löytyy Vinnie Colaiuta, Dave Weckl, Joe Bonamassa, Allen Toussant, Robben Ford, Dweezil Zappa, Chris Potter, John Medeski & Corey Glover. Oz on voittanut Guitar Player -lehden "Best guitar riff on a record" -äänestyksen (2007) sekä kategoriat "Best new talent" (2008), ja "Best out there guitar player" (2013). Noy on myõs julkaissut lukuisia opetusvideoita ja antaa mestarikursseja mm. Collective School of Musicissa New Yorkissa sekä Los Angelesin Musician's Institutessa.

Rumpali Anton Figin biografia on hengästyttävää luettavaa. Yksi näkyvimmistä pesteistä oli vuosina 1986-2015 NBC:n Late Night with David Letterman -talkshow'n housebändissä, joka sai lisänimen "The World's Most Dangerous Band". Uskomattoman laajan diskografian omaava Fig soittaa lähes kaikki rumpuosuudet Kissin Dynasty ja Unmasked -albumeilla. Muita nimekkäitä levytyskumppaneita ovat olleet Ritchie Blackmore, Joe Bonamassa, Gary Moore, Cyndi Lauper, Madonna, Mick Jagger, Beth Hart, ja Bob Dylan. Suomalaisittain kiinnostavaa on Anton Figin rumpalointi Michael Monroen levyllä Not fakin' it vuonna 1989.

Basisti Jimmy Haslip oli perustamassa Grammy-palkittua fuusioyhtye Yellowjacketsia 1977, jossa hän vaikutti vuoteen 2012 asti. Vasenkätistä "väärinpäin" kielitettyä viisikielistä taituroivan Haslipin soittokavereita ovat olleet mm. Bruce Hornsby, Rod Stewart, Rita Coolidge, Jon Anderson, Andy Summers, Bobby McFerrin, Tommy Bolin, Allan Holdsworth, Chaka Khan, Al Jarreau, Donald Fagen ja Anita Baker. Myös Haslip oli yksi Kiss-yhtyeen käyttämistä haamusoittajista Creatures of the Night -levyllä.