Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 10.5.

jyväskylä

Jazz Jkl Live: Joonas Tuuri Quartet,Siltasali, jyväskylä10.5. Klo 19:00

keikka

Liput 15/10€

Suomijazzin nuorta ja aktiivista eturintamaa edustava Joonas Tuuri Quartet esittää basisti ja yhtyeenjohtaja Joonas Tuurin säveltämää vapaasti hengittävää modernia mainstream-jazzia, jonka ytimessä loistaa kauniit ja tarttuvat melodiat sekä vahvat ja vaihtelevat sävyt.

Vuonna 2017 perustetun Joonas Tuuri Quartetin jäsenet ovat yhtyetovereita lukuisista eri yhteyksistä. Nuoren polven jazzkyvyistä hienoiksi luottomuusikoiksi kasvaneita soittajia on kuultu mm. kokoonpanoissa Olli Soikkeli Quartet, Vesa Aaltonen Prog Band, Elena Mindru Finnection ja Selma Juudit Alessandra. Yhteen hitsautuneen kvartetin esikoislevy Dimensions julkaistiin viime keväänä Eclipse Musicin kautta saaden runsaasti huomiota ja erinomaisen vastaanoton. Yksi levyn kappaleista, November, on striimannut Spotify'ssa jo lähes kaksi miljoonaa kertaa.

kangasala

Sami Pitkämö & Hämeenlinna Big Band,Kangasala-talo, kangasala10.5. Klo 19:00

Sami Pitkämö

Hämeenlinna Big Band

Liput 33,50 €

Monipuolinen kattaus Sinatraa ja muita jazz- ja viihdeklassikoita, sekä kappaleita Sami Pitkämön mainiolta albumilta Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin.

Sami Pitkämö tunnetaan upeasta äänestään ja taidokkaista laulutulkinnoistaan. Hän on tuttu myös mm. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kapellimestarina ja muista tv-esiintymisistä. Luvassa siis monipuolisen hieno ja viihdyttävä konsertti Pitkämön ja suuren orkesterin yhteisvoimin!

Hämeenlinna Big Band on 18 muusikon orkesteri kapellimestarinaan Jykä Ahola.

Konsertin kesto on n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.