Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Linnajazz-klubi: Susanna Aleksandra Quartet,Suistoklubi, hämeenlinna19.5. Klo 20:00

keikka

Liput 20 €

Klassista ja modernia jazzlaulua upeimmillaan! Susanna Aleksandra on Viron kärkinimiin lukeutuva laulaja, sanoittaja ja säveltäjä. Karismaattisena esiintyjänä tunnettu Susanna pitää yleisön otteessaan ja tekee jazzista lähestyttävän kaikille kuulijoille. Hän leikittelee sanoilla ja melodioilla liikkuen perinteisen, modernin ja latinjazzin aalloilla.

"Smooth, effortless and accessible without ever being bland, this is a main= stream jazz album to treasure, with Aleksandra a real talent to watch. You'll be happy to fall under The Siren's spell." Kevin Whitlock, Jazzwise

Aktiivisesti omaa musiikkiaan työstävä Susanna julkaisi debyyttialbuminsa Miracles vuonna 2015. Hänen toinen levynsä julkaistiin maaliskuussa 2020 Japanissa nimellä Souls of the Night ja alkuvuodesta 2021 kansainvälisesti Eclipse Musicin kautta nimellä The Siren. Levyllä soittavat Suomeen eturivin muusikot Joonas Haavisto, Joonas Tuuri ja Ville Pynssi.

Susanna Aleksandra viimeistelee parhaillaan maisterin tutkintoaan Sibelius-Akatemiassa professori Jukkis Uotilan ja tohtori Aija Puurtisen johdolla. Vuonna 2020 hän oli stipendiaattina Yhdysvalloissa USC Thornton School of Musicissa, jossa hänen opettajinaan toimivat mm. kaksinkertainen Grammy-ehdokas, jazzlaulaja Sara Gazarek ja Grammy-voittaja Bob Mintzer.

Susanna Aleksandra – laulu
Joonas Haavisto – piano
Nathan Francis – basso
Ville Pynssi – rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa hämeenlinna

Ei muita keikkoja.