Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jazzliiton kiertueella: Joonas Tuuri Quartet,RioLive, oulu11.5. Klo 19:00

keikka

Joonas Tuuri Quartet on basisti Joonas Tuurin yhtye, joka on perustettu vuonna 2017. Modernia jazzia soittavan yhtyeen sävellykset ovat Tuurin käsialaa. Musiikin keskiössä ovat kauniit ja tarttuvat melodiat, vahvat erilaiset tunnelmat sekä pitkälle hioutunut yhteissoitto ja improvisointi. Herkkä kommunikointi muusikoiden välillä saa musiikin polveilemaan ainutkertaisella ja arvaamattomalla tavalla.

Yhtyeen esikoislevy ‘’Dimensions’’ julkaistiin kevättalvesta 2022 Eclipse Musicin kautta. Levynjulkaisun yhteydessä yhtye esiintyi muun muassa Turun Kirkkopuiston FlameJazz -tapahtumassa, Tampereen Eclipse Jazz Clubilla sekä jaZZanti-konsertissa Helsingissä. Levy on saanut paljon huomiota ja kerännyt paljon kuunteluita kansainvälisillä soittolistoilla Spotifyssä ja YouTubessa. Esikoislevyn kappale ‘’November’’ pääsi heti levyn julkaisun jälkeen Spotifyn Coffee Table Jazz -listalle ja on kerännyt jo yli miljoona kuuntelua.

Joonas Tuuri | kontra- ja sähköbasso
Ilmari Rönkä | alttosaksofoni ja huilu
Artturi Rönkä | piano
Anssi Tirkkonen | rummut

Konsertin kesto noin 2 h (sis. väliaika)

LIPUT
Lippujen hinnat: 20 € perushinta / 11 € eläkeläinen / 8 € opiskelija,työtön, lapsi (3–17 v)

Ticketmaster Suomi kautta maan. Hinnat sisältävät käsittelykulut. Hintoihin lisätään Ticketmasterin tilausmaksu 2 €/tilaus Ticketmasterin lippukaupasta tai 1,50 €/tilaus Ticketmasterin verkkokaupasta ostettaessa. Ilman käsittelykuluja Valveen lippumyymälä. Konserttiin käy Kaikukortti, paikkoja on rajoitettu määrä.

Oulun Musiikkijuhlien kevään 2023 Jazz & Etno –sarjan konsertteihin on saatavilla sarjalippu. Sarjalippu on myynnissä 1.3.2023 saakka, rajoitettu määrä. Sarjalippu sisältää kaikki kevään 2023 OMJ Jazz & Etno -konserttisarjan konsertit.

RioLiven eteispalvelumaksu: 3 €

YHTEISTYÖSSÄ
Jazz Finland

TUOTANTO
Oulun musiikkijuhlasäätiö

OMJ Jazz & Etno -konserttisarja on Oulun musiikkijuhlasäätiön ympärivuotinen konserttisarja jossa kuullaan laaja kirjo kotimaisia artisteja sekä vierailevia tähtiä.

Keikat samana päivänä kaupungissa oulu

Ei muita keikkoja.