Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Simon Phillips - Protocol V,Espoon kulttuurikeskus, espoo3.5. Klo 19:00

Simon Phillips Protocol V

keikka

Liput 39,90 € + tilausmaksut (alk. 1,50 €) 

Maailman arvostetuimpien rumpaleiden joukkoon lukeutuva Simon Phillips saapuu Protocol-yhtyeensä kanssa toukokuun alussa Suomeen. Yhtye julkaisi viime vuonna uuden studioalbumin ja tuleva Euroopan-kiertue tarjoaa yleisölle ensikosketuksen uuden levyn kappaleisiin. Kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa 3. toukokuuta järjestettävä konsertti on samalla myös uudistuneen kokoonpanon ensiesiintyminen Suomessa.
 
Simon Phillips on pitkän linjan rumpuvirtuoosi, joka on jättänyt painavan kädenjälkensä lukemattomille jazz-, rock-, ja progelevytyksille sekä esiintymisille. Yli neljän vuosikymmenen ajan Phillips on ollut mukana mitä moninaisimmissa musiikkiprojekteissa ja työskennellyt lukemattomien artistien ja yhtyeiden kanssa, mukaan lukien Jeff Beck, Michael Schenker, Nik Kershaw, Mike Oldfield, Judas Priest, Mike Rutherford, Tears for Fears ja The Who. Lisäksi erityisen tunnetuksi Phillips tuli legendaarisen Toto-yhtyeen rumpalina vuosien 1992–2014 aikana.
 
Protocol on Simon Phillipsin oma jazzin ja rockin välimaastossa ketterästi liikkuva kokoonpano, jonka ensitahdit kuultiin jo vuonna 1989. Alkuperäinen Phillipsin sooloprojekti aktivoitiin myöhemmin uudelleen ja kvartetiksi laajentunut Protocol II -albumi julkaistiin vuonna 2013. Nykyisessä Simon Phillips Protocol V -kokoonpanossa on vanhoista jäsenistä mukana vielä basisti Ernest Tibbs. Phillipsin ja Tibbsin lisäksi mukaan ovat liittyneet venezuelalainen kosketinvelho Otmaro Ruiz sekä kaksi uutta huippumuusikkoa, saksofonia soittava multi-instrumentalisti Jacob Scesney sekä kitaristi Alex Sill.
 
Uusi Protocol V -ryhmä jatkaa väkevää menoa Phillipsin musiikillisen vision ympärillä, tarjoten rytmillisesti groovaavaa ja monimuotoista sekä melodisesti rikasta jazz-rockia, tarjoten todellista soiton juhlaa!

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.