Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Maanantai 26.9.

helsinki

Hietsu is Happening! 31: Elise Dabrowski Parking (FR), Harri Kuusijärvi: Phoenix, Hietsun Impro-orkesteri,Hietsun paviljonki, helsinki26.9. Klo 19:00

Elise Dabrowski Parking

Harri Kuusijärvi: Phoenix, Hietsun Impro-orkesteri

10/20 €

Yllätyksellisen ja monimuotoisen Hietsu is Happening! -tapahtumasarjan syyskausi käynnistyy maanantaina 26.9. modernin jazzin ja uuden nykymusiikin parissa Hietsun paviljongissa. Kauden käynnistää jazzin ja nykymusiikin raameja koetteleva Elise Dabrowski Trio, jossa nykyoopperaan erikoistuneen laulaja Elise Dabrowskin voimallista äänityötä täydentävät pasunisti Matthias Mahler sekä bassokitaristi Olivier Lété. Viime vuonna Parking-nimikkoalbuminsa julkaisseen ranskalaistrion konsertti on osa Vapaat äänet -agentuurin tuottamaa Suomen-kiertuetta.

Konsertissa kuullaan myös Harri Kuusijärven elekroakustiselle harmonikalle säveltämän Phoenix-teoksen kantaesitys sekä Hietsun Impro-orkesteria, eli illan vierailijoita yhdessä tapahtuman kuraattorien saksofonisti Mikko Innasen, basisti Antti Lötjösen sekä kitaristi Petri Kumelan kanssa.

Heikki S. von Hertzenin muistokonsertti,Savoy-teatteri, helsinki26.9. Klo 19:00

On paljon helpompi keksiä sata selitystä sille, miksi jokin asia ei voi onnistua kuin yksi hyvä tapa saada se toimimaan” – Heikki S. von Hertzen, poliitikko, vaikuttaja, muusikko ja isä.

Heikki S. von Hertzen olisi täyttänyt kuluvan vuoden syyskuussa 80 vuotta. Pitkää ja värikästä uraa kunnioittava muistokonsertti järjestetään Helsingin legendaarisessa Savoy-teatterissa maanantaina 26.9. klo 19.00 alkaen.

Illan pääesiintyjänä nähdään karismaattinen solisti ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen. Hän esittää yhtyeensä kanssa juuri tätä iltaa varten räätälöidyn ohjelmiston, joka kunnioittaa edesmennyttä kulttuurin ja ihmisten rakastajaa. Luvassa on valovoimaista tulkintaa, energistä groovea ja seesteistä jazztunnelmaa; Ikosen omaa tuotantoa, SuomiLOVEA ja Heikin suosikkikappaleita. Illan ainutlaatuisuutta korostaa UMO Helsinki Jazz Orchestran lisäpuhaltajilla laajennettu yhtye ja sille kirjoitetut moniulotteiset sovitukset, joista vastaa itseoikeutetusti Osmo Ikonen.

Konserttiin myydään viiden eri hintaluokan lippuja, ja kaikki kulujen jälkeen ylijäävä tuotto ohjataan kahteen työhön, joka oli Heikki S. von Hertzenille tärkeää: mielenterveys ja kulttuuri. Kohteena ovat SOS-lapsikylän Unelmista totta -harrastustuki, joka mahdollistaa vähävaraisten perheiden nuorille esimerkiksi soittotunnit, sekä Kasvava ry:n toteuttama mielenterveystyö ja -toiminta masentuneille ja uupuneille.

Lippu.fi, sis. palvelupalkkion:
Peruslippu 21,50 €
Opiskelija 17,50 €
Pääsylippu + tuki uupuneelle 55 €
Pääsylippu + soittotunnit (1kk) 90 €
Pääsylippu + lepopaketti uupuneelle 145 €
Pääsylippu + soittotunnit (3kk) 175 €

Ryhmälippumyynti ja lisätiedot: Johanna von Hertzen (jojo@deepheartbeats.fi)

Tilaisuuden kokonaiskesto n. 2,5 h
Permanto K-18, parveke S.