Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 29.6.

kokkola

Kruununvoudin Puutarhajazz: Manuel Dunkel & Söderbacka-Matikainen Duo,Kruununvoudintalo, kokkola29.6. Klo 18:00

Manuel Dunkel

Martin Söderbacka

Eevalotta Matikainen

keikka

Konsertit ovat maksuttomia Kruununvoudintalon pop-up Kestikievarin asiakkaille, muille liput 10€.

Manuel Dunkel (s. 1971) on 90-luvun puolivälistä lähtien vakiintunut yhdeksi suomalaisen jazzskenen keskeisistä äänistä. Dunkelin soittoa leimaa rikas saksofonisoundi, melodisesti vahvat linjat ja intensiivinen svengi. Vuodesta 1994 hän on ollut UMO Helsinki Jazz Orchestran (Suomen johtava ammatillinen big band) jäsen. 90-luvulla Dunkel rakensi mainetta mukautuvana ja ilmaisukykyisenä muusikkona erilaisissa musiikkiympäristöissä, ja on kiertänyt useissa maissa ja soittanut useissa eri suomalaisissa jazzyhtyeissä uransa aikana. Hän on työskennellyt myös kansainvälisesti tunnettujen jazzmuusikoiden, kuten Anders Bergcrantzin, Paul Jacksonin, Rick Margitzan, Eric Truffazin ja Kenny Wheelerin kanssa.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja svengaavasta musiikista! Puutarhajazzit tuovat kesän ajan Kruununvoudin historiallisen miljöön suureen puutarhaan, isojen puiden katveeseen, jazzkonsertteja joka toinen keskiviikko iltakuudelta. Konserttien housebändinä toimii Söderbacka-Matikainen Duo.

Järjestäjä: Gastro Kettu Oy & Söderbacka-Matikainen Duo yhteistyössä ELive Jazz ryn kanssa.
Konserttisarjaa tukevat Svenska Kulturfonden, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden rs ja Kokkolan kaupunki.

turku

Flame Jazz Summer Live – Alder Ego,Kirkkopuiston Terassi, turku29.6. Klo 18:00

keikka

Jarno Tikka – tenorisaksofoni
Tomi Nikku – trumpetti
Joonas Tuuri – kontrabasso
Joonas Leppänen – rummut

Alder Ego on rumpali-säveltäjä Joonas Leppäsen perustama jazzkvartetti, jonka musiikki soljuu sävelletyn ja improvisoidun musiikin välillä. Yhtyeen dynaamista ja ambienttia soundia on inspiroinut visuaalinen maailma sekä mystiset hetket. Improvisoidut melodiat pitävät konsertin jännitystä yllä sekä luovat maagisen tunnelman.

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom. tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.