Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 15.6.

kokkola

Kruununvoudin Puutarhajazz: Mika Mylläri & Söderbacka-Matikainen Duo,Kruununvoudintalo, kokkola15.6. Klo 18:00

Mika Mylläri

Eevalotta Matikainen

Martin Söderbacka

keikka

Ilmainen sisäänpääsy ravintolan asiakkaille / Muille liput 10 €

Jazztrumpetisti Mika Mylläri perusti oman jazzkvintetin nimeltä MMQ vuonna 1990. MMQ oli yksi 90-luvun suosituimpia jazzbändejä Suomessa, ja yhtyeen kansainvälisestikin menestyneet levyt Heritages (1992) ja Les Ponts (1997) valittiin aikanaan vuoden jazzlevyiksi. Vuonna 2020 musiikillisesti ja kokoonpanoltaankin uudistunut MMQ julkaisi uuden albumin, trilogian kolmannen osan, joka sisältää modernia amerikkalaishenkistä fuusiojazzia. Mylläri esittää yhdessä Söderbacka-Matikainen Duon kanssa tuoreita näkemyksiä omista kappaleistaan sekä lainakappaleista trumpetin, efektien, soundimaisemien, jazzkitaran ja kontrabasson laajoilla sävyillä.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja svengaavasta musiikista! Puutarhajazzit tuovat kesän ajan Kruununvoudin historiallisen miljöön suureen puutarhaan, isojen puiden katveeseen, jazzkonsertteja joka toinen keskiviikko iltakuudelta. Konserttien housebändinä toimii Söderbacka-Matikainen Duo.

turku

Flame Jazz Summer Live – Sarpila Pyysalo Bounce,Kirkkopuiston Terassi, turku15.6. Klo 18:00

Sarpila Pyysalo Bounce

keikka

Antti Sarpila – klarinetti
Severi Pyysalo – vibrafoni
Filemon Von Numers – basso
Jussi Fredriksson – rummut

Jazzvirtuoosit Antti Sarpila ja Severi Pyysalo yhdistävät voimansa uudessa yhtyeessä, joka ei jätä kylmäksi! Eri sukupolvien muusikot tarttuvat yhdessä niin Sarpilan kuin Pyysalon sävellyksiin sekä ikivihreisiin jazzklassikoihin. Tämän nelikon vaivattoman hyväntuulinen meininki tarttuu myös yleisöön, kun mestarillinen svengi kaikuu Kirkkopuistossa. Mielenkiintoisena suomijazzin historian yksityiskohtana mainittakoon, että Antti Sarpila on ollut Severi Pyysalon ensimmäinen työnantaja!

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom. tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.