Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 17.6.

jyväskylä

Perjantain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Petri Kautto,Ravintola Poppari, jyväskylä17.6. Klo 19:00

Petri Kautto

keikka

Liput 15/10 €

Kesäkuussa Jazz Jkl Collectiven solistivieraana piristää kitaristi-laulaja Petri Kautto. Klubilla kuullaan hienoja jazzklassikoita – laulettuina ja soitettuina – sekä muuta hyväntuulista rytmimusiikkia Kauton jäljittelemättömän luonnonmukaiseen tyyliin!

Petri Kautto lähestyy rytmimusiikkia monesta kulmasta mm. bluesin, jazzin, reggaen ja countryn keinoin. Pitkän linjan muusikkoa ovat viime vuosina työllistäneet mm. Marjo Leinonen & Publicans, Piirpauke, Reporters ja Saimaa. Monipuolisena ja taitavana kitaristina sekä teeskentelemättömänä laulajana tunnettu Kautto värittää kolmannella ja viimeisimmällä soololevyllään Country & Northern perinteistä kantria ja brittifolkia pohjoisilla sävyillä.

Petri Kautto – kitara ja laulu
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

oulu

OASBB & Samuli Putro,Hupisaarten teatteri, oulu17.6. Klo 19:00

keikka
OULU ALL STAR BIG BAND & SAMULI PUTRO
Pe 17.6.2022 klo 19
Hupisaarten teatteri (Hupisaartenpolku 31, Oulu)
Liput 25/19/13 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipunhinnat sisältävät käsittelykulut. Ovelta tuntia ennen konserttia.
 
Samuli Putro | laulu
Oulu All Star Big Band
Jukka Eskola | kapellimestari
 
Konsertin kesto noin 75 min (ei väliaikaa)
 
Kesän 2022 avauskonsertissa Oulu All Star Big Band saa vieraakseen yhden Suomen menestyneimmistä lauluntekijöistä Samuli Putron. Alkuvuodesta 2021 upean Keskellä Kesää albumin julkaissut Putro ei esittelyjä kaipaa. Menestyksekkään Zen Cafe yhtyeen lopetettua, Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestysalbumeita on johdattanut raahelaislähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä. Putro pitää keikkataukoa kesän 2022, ja siksikin solistivierailu Hupisaarten konsertissa on erityislaatuinen tapahtuma!
 
Big band -sovituksia Samuli Putron hiteistä on ollut tekemässä Sampo Kasurinen, Mikko Hassinen ja Rasmus Soini. Konsertin johtaa Oulu All Star Big Bandin taiteellisena johtajanakin toimiva trumpetisti Jukka Eskola.