Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jumpru x OMJ Jazzpatio: SIR GARRISON,Jumpru Pub, oulu21.6. Klo 21:00

keikka

Jumpru x OMJ Jazzpatio:
Sir Garrison
Ti 21.6. klo 21
Jumprun patio (Kauppurienkatu 6, Oulu)
Vapaa pääsy

Syntymästään alkaen jazz trio Sir Garrison on etsinyt ääntä jota voisivat kutsua omakseen. ”Numerossa kolme on voimaa” sanoo basisti Nathan Francis. ”Soittaessamme jokainen tukee toistaan synnyttäen hyvin persoonallisen ja aistittavan keskustelun bändin jäsenten välillä. Musiikkimme on heijastus kunnioituksesta luontoa ja toisiamme kohtaan.” Trion voima on havaittavissa heidän debyyttialbumiltaan, joka äänitettiin Konneveden syrjäisellä saarella.

”Päätimme äänittää levyn kaukaisessa paikassa luonnon äärellä, jotta äänemme vapautuisi kaupungin kiireestä ja hulinasta. Halusimme tuottaa täysin akustista ja mahdollisimman inhimillistä ja luonnonläheistä soundia.” kertoo rumpali Okko Saastamoinen.

Sir Garrisonin musiikki on yhtyeen jäsenten säveltämää, eniten sävellyksistä on vastannut saksofonisti Sami Leponiemi. ”Sir Garrison yhdistää meidän kaikkien yksilölliset soittotyylit. Kaikki kunnioittavat toistensa ideoita ja näin yksilöt täydentävät toisiaan tuottaen intiimin, rehellisen ja mukaansatempaavan yhteissoundin.”

Sami Leponiemi | saksofonit
Nathan Francis | basso
Okko Saastamoinen | rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa oulu

Ei muita keikkoja.