Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jumpru x OMJ Jazzpatio: BENJAMIN FACONNIER 4TET,Jumpru Pub, oulu14.6. Klo 21:00

Benjamin Faconnier 4tet

keikka

Jumpru x OMJ Jazzpatio:
Benjamin Faconnier 4tet
Ti 14.6. klo 21
Jumprun patio (Kauppurienkatu 6, Oulu)
Vapaa pääsy

Tämä rajat ylittävä kvartetti esittelee jazzohjelmiston, joka sisältää yhtyeen omia kappaleita ja sovituksia muutamasta jazzstandardista.

Benjamin Faconnier on trumpetisti, laulaja ja säveltäjä, joka on syntynyt ja kasvanut Perpignanissa Etelä-Ranskassa. Hänen sävellyksensä ovat enimmäkseen saaneet vaikutteita afroamerikkalaisten mestareiden, kuten Thelonious Monkin, Charles Mingusin ja Miles Davisin, voimakkaasta musiikista mutta myös nykymuusikoista, kuten Ambrose Akinmusire ja Christian Scott Atunde Adjuah. Tavattuaan jameissa Helsingissä, tämän kvartetin muusikot päättivät jatkaa yhteistyötään improvisaatiomusiikin parissa.

Benjaminin esi-isien afrikkalaiset vaikutteet Reunion Islandilta (Etelä-Intian valtameri) eivät ole koskaan liian kaukana, ja hän löytää aina tavan sisällyttää ne oman musiikkinsa ilmaisuun monimutkaisessa yhdistelmässä afroamerikkalaista, eurooppalaista ja reunionilaista kreoli-musiikkia.

Konsertti on tapa Benjaminille ilmaista omaa näkemystään maailmasta, rakkaudesta ja kamppailuista, musiikin sekä improvisaation kautta.

Benjamin Faconnier | trumpetti ja laulu
Mathias Sandberg | kitara
Jonathan Bäckström | basso
Alessandro D'Anna | rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa oulu

Ei muita keikkoja.