Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Timo Lassy Trio,G Livelab Tampere, tampere3.6. Klo 21:00

Timo Lassy Trio

Liput 28 €
Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Timo Lassy soittaa saksofonia tunteella ja tyylillä. Kotimaiselle yleisölle tutuksi mm. Five Corners Quintetin riveistä tullut ilmaisuvoimainen artisti on jo aikaa sitten puhkaissut "jazzpiirien" näkymättömät seinät ja astellut yhtyeineen lukuisille maamme halutuimmista esiintymislavoista. Juhlaviikkojen Huvila-teltan, Flow Festivalin ja Pori Jazzin kaltaiset lavat ovat tulleet tutuksi, kun Lassy on hurmannut yleisöjään eri kokoonpanoillaan.

Uusin Lassyn kokoonpanoista on Trio, joka julkaisi nimikkolevynsä elokuussa 2021. Lassyn, basisti Ville Herralan ja rumpali Jaska Lukkarisen muodostaman yhtyeen debyyttijulkaisu sai Helsingin Sanomissa viisi tähteä, ja suitsutus on sittemmin jatkunut maailmalla medioissa kuten Downbeat, Jazzwise ja Der Spiegel.

Timo Lassy Trio
Timo Lassy - saksofoni
Ville Herrala - basso
Jaska Lukkarinen - rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Nate Wooley Columbia Icefield (US)G Livelab Tampere, tampere3.6. Klo 19:00

Nate Wooley Columbia Icefield (US)

30 € (HUOM! Myynnissä myös yhteislippu 50 €, jolla pääsee Nate Wooley Columbia Icefield -keikalle 2.6. ja Timo Lassy Trio -keikalle 3.6.)

Yhdysvaltalaisen trumpetistin ja säveltäjän Nate Wooleyn uusin albumi Columbia Icefield tutkailee ihmisen ja luonnon suhdetta yhtyeen nimeenkin päätyneen Rocky Mountains -vuoriston suurimman jäätikön kuvallistamana. Yhtyeen elektronisin sävyihin laajennettu free jazzin sointi on mietiskelevää ja seesteistä, puhuttelevaa ja henkilökohtaista.

Columbia Icefieldiä tulkitsee Nate Wooleyn rinnalla pedal steel -kitaristi Susan Alcorn, kitaristi Ava Mendoza ja rumpali Ryan Sawyer.

"The Prettiest, Most Progressive Campfire Music Ever" (The New York Times)