Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Maanantai 20.9.

helsinki

jaZZanti-konsertti: Sole Azul,Hakasalmen huvila, helsinki20.9. Klo 19:00

keikka

Sole Azul

Pauli Lyytinen: saksofonit, Anni Kiviniemi: piano ja Eero Tikkanen: kontrabasso

Sole Azul repii tangon juuriltaan ja istuttaa sen pohjoiseen ikiroutaan. Yhtye esittää jazzmusiikista tutuin tyylikeinoin itse säveltämäänsä tangovaikutteista musiikkia sekä sovituksia olemassa olevista tangoista. Sole Azulin esikoisalbumi Quasi Tango julkaistiin 8.2.2019.

Anni Kiviniemi on pitkään Norjassa vaikuttanut säveltäjä ja muusikko. Hänen soitossaan yhdistyvät jazzin ja modernin klassisen musiikin lisäksi kaikuja norjalaisesta kansanmusiikista, sekä pohjoisafrikkalaisesta musiikkitraditiosta. Hän on esiintynyt trionsa kanssa, sekä sooloartistina mm. Norjassa, Irlannissa, Islannissa, Australiassa ja Kanadassa.

Vuoden 2017 Pori Jazzin Ted Curson -palkinnon saanut saksofonisti-säveltäjä Pauli Lyytinen on tullut tunnetuksi muun muassa yhtyeistään Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery, Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri, Equally Stupid ja Raoul Björkenheim eCsTaSy.

Eero Tikkanen on yksi Suomen jazzkentän kysytyimpiä basisteja, joka tunnetaan muun muassa yhtyeistä Mopo, The Mystic Revelation of Teppo Repo, Mikko Innanen 10+ ja Joose Keskitalo.

Kuvat – Klaudia Kordas: Anni Kiviniemi, Sakari Puhakka: muut

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Ennakkolipun ostaneille varataan paikat.

Hakasalmen huvilan terveysturvallisuusohjeet

Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.

turku

Monday Jazz Happening: Konsan opiskelijat,Rica Bar, turku20.9. Klo 19:00

Monday Jazz Happeningissä Turun konservatorion ja musiikkiopiston ammattiopiskelijat näyttävät kyntensä!

Opiskelijabändi esiintyy klo 19, ja keikan jälkeen jatkuvat jamit, jossa kohtaavat musiikin opiskelijat, harrastajat ja jazzin ammattilaiset. Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy on maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan ja musisoimaan!

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, joka käynnistää jo 16. kautensa. Tänä vuonna mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry.

Tapahtumassa noudatetaan pandemian aikaisia ravintolarajoituksia ja hygieniasuosituksia.