Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 9.9.

kerava

Kerava Jazz: Hot Heros feat. Kielo Kärkkäinen,Oluthuone Paasikivi, kerava9.9. Klo 20:00

Hot Heros

Kielo Kärkkäinen

Festivaalin aloittaa torstaina "mansejazzin" kuumimpaan kärkeen kuuluva Hot Heros -yhtye. Yhtyeen musiikki hakee innoituksensa kansanmusiikinomaisista teemoista ja improvisaatiosta. Yhtyeen solistina esiintyy laulaja ja lauluntekijä Kielo Kärkkäinen. Hän on monipuolinen ja selkeä-ääninen tekijä esittävän taiteen kentällä. Luvassa mielenkiintoista kattaus genrerajat ylittävää musiikkia.

Kielo Kärkkäinen, laulu
Sami Sippola, saksofonit
Ville Rauhala, basso
Janne Tuomi, lyömäsoittimet

petäjävesi

Petäjäveden jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Jukka Eskola,Auditorio Miilu, petäjävesi9.9. Klo 19:00

Jukka Eskola

Jazz Jkl Collective

keikka

Liput 15/10€

Jazz Jkl Collectiven klubi-illat elävöittävät jatkossa laajemminkin Keski-Suomen livemusiikkitarjontaa. Monen ikäisten suosimia kuukausittaisia klubeja on järjestetty Jyväskylässä yli kolme vuotta ja nyt toiminta laajenee maakuntaan vähitellen. Ensimmäisenä yhteistyöpaikkakuntana on Petäjävesi. Tilaisuuksissa kuullaan tyyliltään perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia vaihtuvin teemoin. Jyväskyläläisistä jazzmuusikoista koottua, eri ikäpolvia yhdistävää Jazz Jkl Collectivea tähdittää klubeilla upeat solistivieraat.

Petäjäveden jazzklubin solistivieras Jukka Eskola on kotimaan arvostetuimpia trumpetisteja. Upeasta soundistaan tunnetun tähtimuusikon uran varrelle on mahtunut kansainvälisesti menestyneitä yhtyeitä (mm. The Five Corner's Quintet, Ricky-Tick Big Band, Jukka Eskola Soul Trio), mittava määrä levytyksiä ja lukuisia produktioita TV:n musiikkiohjelmien orkestereissa (mm. The Voice of Finland, SuomiLOVE, Elämäni Biisi). Illan ohjelmassa on tyylikkäästi ja ajattomasti svengaavia souljazz-klassikoita mm. Freddie Hubbardin, Cannonball Adderleyn ja Wes Montgomeryn tuotannosta.

Jazz Jkl Collectivessa ovat mukana kansainvälisesti korkealle arvostettu, Grammy-palkittu pianisti Marian Petrescu, oman sukupolvensa kärkimuusikoihin lukeutuva kitaristi Tuomas Paukku, pitkän linjan luottobasisti Pekka Törmänen sekä monipuolista ammattilaisuraa tekevä rumpali Touko Ruokolainen.

Tilaisuudessa on 100 hengen yleisörajoitus.