Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

jaZZanti-konsertti: Sole Azul,Hakasalmen huvila, helsinki20.9. Klo 19:00

keikka

Sole Azul

Pauli Lyytinen: saksofonit, Anni Kiviniemi: piano ja Eero Tikkanen: kontrabasso

Sole Azul repii tangon juuriltaan ja istuttaa sen pohjoiseen ikiroutaan. Yhtye esittää jazzmusiikista tutuin tyylikeinoin itse säveltämäänsä tangovaikutteista musiikkia sekä sovituksia olemassa olevista tangoista. Sole Azulin esikoisalbumi Quasi Tango julkaistiin 8.2.2019.

Anni Kiviniemi on pitkään Norjassa vaikuttanut säveltäjä ja muusikko. Hänen soitossaan yhdistyvät jazzin ja modernin klassisen musiikin lisäksi kaikuja norjalaisesta kansanmusiikista, sekä pohjoisafrikkalaisesta musiikkitraditiosta. Hän on esiintynyt trionsa kanssa, sekä sooloartistina mm. Norjassa, Irlannissa, Islannissa, Australiassa ja Kanadassa.

Vuoden 2017 Pori Jazzin Ted Curson -palkinnon saanut saksofonisti-säveltäjä Pauli Lyytinen on tullut tunnetuksi muun muassa yhtyeistään Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery, Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri, Equally Stupid ja Raoul Björkenheim eCsTaSy.

Eero Tikkanen on yksi Suomen jazzkentän kysytyimpiä basisteja, joka tunnetaan muun muassa yhtyeistä Mopo, The Mystic Revelation of Teppo Repo, Mikko Innanen 10+ ja Joose Keskitalo.

Kuvat – Klaudia Kordas: Anni Kiviniemi, Sakari Puhakka: muut

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Ennakkolipun ostaneille varataan paikat.

Hakasalmen huvilan terveysturvallisuusohjeet

Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.