Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

JULIA KORKMAN & SERGEI SOKOLO: Kun syksy saapuu Helsinkiin,Hyvän Paimenen kirkko, helsinki17.9. Klo 19:00

Julia Korkman (www)

Sergei Sokolov

keikka

Liput 25 €
KUN SYKSY SAAPUU HELSINKIIN

Rajaton jazz – festivaalissa liikutaan syksyisissä tunnelmissa perjantaina 17.9, klo 19 Hyvän Paimenen kirkossa (Palosuontie 1, Helsinki-Pakila). Laulusolisti Julia Korkman ja Sergei Sokolov pianolla johdattavat meitä eri genreiden ja eri kielten rytmeihin konsertissa Kun syksy saapuu Helsinkiin.

Julia Korkman on oikeuspsykologi ja laulaja, joka konsertoi aktiivisesti ja esiintyy useilla levyillä. Näistä tunnetuin lienee Kvar i mig (Yhä minussa), jonka Korkman tuotti yhdessä Claes Anderssonin kanssa 2018. Korkman esiintyy nykyisin useiden eri kokoonpanojen solistina esittäen jazzia ja laulelmia ja lauloi viimeksi kesällä 2021 Baltic Jazz-festivaalilla loppuun myydyssä konsertissa Django Collective Helsinki -yhtyeen solistina.

Konsertti tullaan toteuttamaan noudattaen tapahtumahetkellä voimassa olevia yleisötapahtumien määräyksiä ja ohjeita. Hyvän Paimenen kirkon konserttiin myydään ainoastaan 65 lippua. Lämpimästi tervetuloa jazzmusiikin juhlaan Paloheinään!

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

jaZZanti-konsertti: Adele Sauros QuartetHakasalmen huvila, helsinki17.9. Klo 19:00

keikka

Adele Sauros Quartet

Adele Sauros: tenorisaksofoni, Toomas Keski-Säntti: piano, Vesa Ojaniemi: kontrabasso ja Tuomas Timonen: rummut

Adele Sauroksen sävellyksiä esittävä Adele Sauros Quartet on perustettu vuonna 2012 ja se on julkaissut levyt Adele Sauros: My Spontaneous Mind (2016) ja Adele Sauros Quartet: It’s Who I Am (2014). Adele Sauros Quartet on keikkaillut ympäri Suomea merkittävillä jazz-festivaaleilla ja jazz-klubeilla. Kolmas Sauroksen albumi äänitettiin elokuussa 2020 ja on julkaistu nyt nimellä I Paint You. Levyllä soittavat Adele Sauros (tenorisaksofoni ja sopraanosaksofoni), Toomas Keski-Säntti (piano), Vesa Ojaniemi (kontrabasso) ja Tuomas Timonen (rummut).

Sauroksen persoonalliselle tyylille on ominaista vahvat tunnelmat ja monivivahteinen ilmaisu. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelevät sävellykset ammentavat vaikutteita niin pohjoismaisen kuin amerikkalaisen jazzin perinteestä.

Adele Sauroksen kotisivut

Erik Lindströmin apurahan jako tapahtuu myöhemmin ilmoitettavana aikana.

Kuvat: Sakari Puhakka

Konserttia tukevat Helsingin kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Music Finland LIVE (Musiikin edistämissäätiö).

Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkolipun ostaneille varataan paikat.

Hakasalmen huvilan terveysturvallisuusohjeet

Liput: 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 12 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai tältä sivulta, jolloin lippujen hinnat: 22,5/16,5/13,5 €.