Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 15.3.

helsinki

SunJazz: Ville Lähteenmäki Utopia,Tenho Restobar, helsinki15.3. Klo 20:00

Ville Lähteenmäki Utopia

keikka

Ville Lähteenmäki Utopia on syksyllä 2019 perustettu kokoonpano, joka kelluu jazzin, kokeellisen rockin, sentimentaalisten melodioiden ja vapaan ilmaisun pinnalla. Uniikin soundimaailman ja mielikuvituksellisien sävellysten omaava yhtye työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka se tulee julkaisemaan kesällä 2020.

Ville Lähteenmäki Utopia:
Ville Lähteenmäki- bassoklarinetti
Lauri Kallio- kitara
Mikko Antila- vibrafoni
Jon Pettersson- basso
Joona Räsänen- rummut

Vapaa pääsy.

Frim Fram Quartet,Sture Jazz Bar, helsinki15.3. Klo 17:00

keikka

loviisa

Vapaat äänet: Journal Intime PLAYTIME,Almintalo, loviisa15.3. Klo 16:00

Journal Intime (www)

Jérémie Piazza (www)

keikka

PÄRÄYTTÄVÄ JAZZRIEHA RANSKALAISITTAIN!

Kun virtuoosinen vaskitrio Journal Intime kohtaa sielukkaan rumpali Jérémie Piazzan, on soittamisen ilon aika! PLAYTIME -ohjelmallaan tämä “taskubigband” juhlii jazzia elokuvaohjaaja Jacques Tatin runollisessa ja raiteiltaan vinksahtaneessa hengessä. Nelikkö kiertää Suomea 9. maaliskuuta alkaen ja esiintyy yhdeksällä paikkakunnalla ympäri maata. Vapaat äänet -agentuurin järjestämä kiertue saapuu Loviisaan sunnuntaina 15.3.

Journal Intime PLAYTIME
Sylvain Bardiau trumpetti
Matthias Mahler vetopasuuna
Fred Gastard bassosaksofoni
Jérémie Piazza rummut

Su 15.3. klo 16
ALMINTALO

Liput 10 € | Lapset ja nuoret vanhempien kanssa ilmaiseksi
Brandensteininkatu 3, Loviisa | ovet auki klo 15:30
Yhteistyössä: Free Okapi & Vapaat äänet | Loviisan kulttuuritoimen tuella

Journal Intime valloitti suomalaisen yleisön vuosina 2012-2015 tribuutillaan Jimi Hendrixille. Kiitetty Lips on Fire -ohjelmisto kuultiin laajalla kiertueella sekä Pori Jazzissa, Keitele jazzissa ja Raahen Rantajatseilla. Jérémie Piazza puolestaan on tullut tutuksi suomalaisille kuulijoille loistavasta rumputyöstään Papanosh-yhtyeessä, jonka esitykset ovat ilahduttaneet yleisöä mm. Tampere Jazz Happeningissa 2015 ja Raahessa 2018.

PLAYTIMEssa Journal Intime ja Jérémie Piazza yhdistavät voimansa ja muodostavat mainion taskukokoisen bigbandin. He ovat luoneet ohjelmiston, joka ammentaa innoituksensa jazzin perinteestä, groovesta ja ranskalaisesta populaarimusiikista ja jossa kuuluu Jacques Tatin elokuvien runollinen maailmankaikkeus. Ilmaisussa vuorottelevat virtuoosiset jaksot, hienostuneet sovitukset ja hulvattomat improvisaatiot.

oulu

PERUTTU/CANCELLED OMJ 2020: Dalindèo - Dark Money,Vanha Paloasema Bar, oulu15.3. Klo 19:00

keikka

Dalindèo
DARK MONEY
Su 15.3. klo 19
Vanha Paloasema Bar (Kauppurienkatu 24)
Liput 22/17 € (K-18)
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipun hintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä.

Dalindèo on säveltäjä ja kitaristi Valtteri Laurell Pöyhösen johtama sekstetti, joka tunnetaan suomalaisen jazzin tyylillisenä edelläkävijänä sekä perinteistä ammentavana mutta rajoja rikkovana liveyhtyeenä. Yhtyeen viides albumi Dark Money ottaa kantaa maailman kaoottiseen tilaan, jossa markkinat määrittävät arvot ja epäoikeudenmukaisuus yhteiskunnassa kasvaa. Musiikillisina suunnannäyttäjinä ovat Miles Davisin 1970-luvun taitteen varhainen fuusio-jazz, Charles Mingusin yhtyeiden räjähtävä live-energia ja Sun Ran psykedeelinen avaruus-jazz. Henkisesti uusi albumi on sukua 1960-luvun poliittiselle jazzmusiikille.

Valtteri Laurell Pöyhönen | kitara, sävellykset
Pope Puolitaival | saksofoni
Jose Mäenpää | trumpetti, koskettimet
Pekka Lehti | basso
Jaska Lukkarinen | rummut
Rasmus Pailos | perkussiot