Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 31.3.

helsinki

PERUTTU - Rotko - Jazz'n'Jam,Malmitalo, helsinki31.3. Klo 19:00

Rotko

keikka

Jazz'n'Jam -sarjan kevään teemana ovat jazz-trion monet muodot.

Rotko on kolmen ilmiömäisen muusikon, improvisoijan ja säveltäjän yhteensulauma. Saksofonisti Pauli Lyytinen, basisti Jori Huhtala ja rumpali Olavi Louhivuori tunnetaan kaikki rohkeina ja ahkerina musiikintekijöinä, jotka ovat tahoillaan sekä johtaneet kehuttuja ja palkittuja yhtyeitään jo vuosien ajan. Nyt he ovat kuulleet kutsun hakeutua yhteen, suuntaamaan katseensa syvälle tuntemattomaan ja ryhtyä luomaan uutta. Yhtyeen musiikissa kohtaavat estoton vapaa ilmaisu, mukaansatempaavat groovet, veitsenterällä tasapainottelevat riskinotot sekä hersyvä hauskanpito. Rotko on vaaroja kaihtamatta kiinni hetkessä, vastustamattoman energian ja yllätyksien vyöryessä kuulijan yli.

Rotko: Pauli Lyytinen, Jori Huhtala, Olavi Louhivuori

Liput 12/7€

PERUTTU/CANCELLED Lounaskonsertti: UMO Helsinki Jazz Orchestra plays Frank Zappa feat. Jere Haakana kpm. Valtteri Laurell Pöhönen,Savoy-teatteri, helsinki31.3. Klo 12:00

TÄMÄ KONSERTTI ON PERUTTU. Koska kyseessä on ilmaiskonsertti, lippuja ei hyvitetä. Pyrimme kuitenkin järjestämään uuden konsertin samalla musiikillisella sisällöllä vuoden 2021 aikana. Pysy kuulolla!

//

Pujahda konserttiin lounastauolla!

UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Savoy-teatterin ilmaiset lounaskonsertit jatkuvat! Kevätkauden lounaskonserttipäivät ovat tiistait 11.2., 10.3. ja 31.3.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on koonnut tähän lounaskonserttiin komean setin Ed Palermon sovittamia Frank Zappan orkestraalisia sävellyksiä. Zappan instrumenttiklassikoista kuullaan mm. kappaleet King Kong, Peaches en Regalia ja Heavy Duty Judy. Luvassa on myös kolme tuoretta big band -sovitusta nuorilta sovittajavelhoilta Sampo Kasuriselta ja Artturi Röngältä. Orkesterin solistina kitaristi Jere Haakana ja kapellimestarina Valtteri Laurell Pöyhönen.

Frank Zappa (1940–1993, USA) oli omaperäinen populaarimusiikin persoona, monipuolinen ja taitava muusikko; säveltäjä, sähkökitaristi, laulaja, lauluntekijä ja yhtyeenjohtaja, jonka musiikillinen nerokkuus käy ilmi hänen useista kymmenistä levyistään, satiirisista teksteistään ja taidostaan orkestroida musiikki monenkirjaville kokoonpanoille.

Huom! Noudathan lipun ennakkoon Savoy-teatterin lippuluukulta (0 €). Lippupisteen verkkokaupasta tai lippukaupasta varatuista lipuista 1 € toimitusmaksu per ostos. Max. 6 lippua / varaus. Isommat ryhmävaraukset suoraan Savoysta.

Ennakkolipulla sisään klo 11:50 asti. Tämän jälkeen mahdollisesti tyhjäksi jääneet paikat täytetään liputtomilla asiakkailla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska saliin ei pääse myöhässä.

Tuotanto: UMO Helsinki Jazz Orchestra & Savoy-teatteri

Kuva: Jere Haakanan kuvan otti Hannu Mattila 

pori

PERUTTU/CANCELLED Validi Karkia -klubi 9v.: FRANK GAMBALE ALL STAR BAND (USA/FRA/HU),Porin suomalainen yhteislyseo, pori31.3. Klo 19:00

Chick Corean yhtyeestä ja soitto-innovaatioistaan tunnettu kitaravirtuoosi Frank Gambale saapuu Validi Karkia -klubin 9-v.-juhliin.

Alan kansainvälisissä julkaisuissa, kuten Guitar Playerissä useasti maailman parhaaksi instrumenttinsa taitajaksi valittu kitaristi Frank Gambale saapuu yhtyeineen keikalle Porin Validi Karkia -klubin 9-v.-synttäreille tiistaina 31.3.2020. Grammy-palkittu jazz-rock-kitaristi Frank Gambale tunnetaan soolo-uransa lisäksi Chick Corean Elektric Bandin, Vital Informationin ja Jean-Luc Pontyn kitaristina sekä 2011 uudelleen kootun Return To Foreverin jäsenenä. Hän on myös merkittävä alan kouluttaja ja sweep-kitaratekniikan tärkeimpiä pioneereja. Gambalen kvartetissa soittavat koskettimia Steve Weingart (Steve Lukather, Dave Weckl, Simon Phillips), bassoa Hadrien Feraud (Chick Corea) ja rumpuja Gergo Borlai (Tribal Tech, Al DiMeola). Liput myynnissä nyt ennakkopisteissä ja myös sähköpostilla kukkesand at hotmail.com

Frank Gambalesta sanottua:
“I’d like to cut his hands off." - John McLaughlin
"Frank is my favorite guitar player..." - Chick Corea
“I’d like to take a month off and study with Frank Gambale." - Pat Metheny
"My personal favorite lately is this guy Frank Gambale, who's been playing with Chick Corea for the past couple of years." - Jerry Garcia / Grateful Dead
"..studying Frank Gambale's Sweep Picking technique enabled me to play the hardest parts of my father's music that he himself didn't play." - Dweezil Zappa
"Frank is splendid and spectacular player...and innovative which is difficult to come by these days. " - Steve Vai
"Ferocious!" - Rolling Stone magazine

FRANK GAMBALE ALL STAR BAND (USA/FRA/HU)
Frank Gambale (Chick Corea, Jean-Luc Ponty) – kitara, laulu
Steve Weingart (Steve Lukather, Dave Weckl, Simon Phillips) – koskettimet
Hadrien Feraud (Chick Corea) – basso
Gergo Borlai (Tribal Tech, Al DiMeola) – rummut

Ti 31.03.2020 Validi Karkia -klubi 9v.:
FRANK GAMBALE ALL STAR BAND (USA/FRA/HU)
Porin suomalainen yhteislyseo, Tasavallankatu 4.
Showtime klo 19.00, ovet klo 18.00
Liput 40€. Konsertti on ikärajaton.
(Ennakot: Music-Divari Green River, Antikvariaatti Markku Ranta, Pihlajamaan Musiikki ja kukkesand@hotmail.com)
Konsertin järjestää Validi Karkia -klubi / puh. 044-2409358