Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 12.3.

helsinki

Django Collective Helsinki,Juttutupa, helsinki12.3. Klo 21:00

keikka

Mukana myös Jousikaiku-kvartetti sekä upea jazzlaulaja Elina Virtanen! Django Collective Helsinki on saanut odotetun debyyttinsä valmiiksi. Eurooppalaisen akustisen swingin, gypsy jazzin ystäviä hemmotellaan 12.3.2020 julkaistavalla albumilla "Do Standards". Se sisältää yhtyeen oivaltavia ja omaperäisiä sovituksia genren standardeista ja harvemmin kuulluista teoksista swingin kulta-ajoilta. Valloittavan lisäsävynsä musiikille antaa hunajaisesti soiva Jousikaiku -jousikvartetti.

Laura Airola - viulu 
Aki Hauru - kitara 
Kimmo Iltanen - kitara 
Tomi Kettunen - kitara 
Tero Tuovinen - basso 
Elina Virtanen - laulu 
Pasi Eerikäinen - 1. viulu
Ingrid Riutamaa - 2. viulu 
Mauri Kuokkanen - alttoviulu 
Riikka Lampinen - sello

Vapaa pääsy!

kuopio

Vapaat äänet: Journal Intime PLAYTIME,Maxim, kuopio12.3. Klo 19:00

Journal Intime (www)

Jérémie Piazza (www)

keikka

PÄRÄYTTÄVÄ JAZZRIEHA RANSKALAISITTAIN

Kun virtuoosinen vaskitrio Journal Intime kohtaa sielukkaan rumpali Jérémie Piazzan, on soittamisen ilon aika! PLAYTIME -ohjelmallaan tämä “taskubigband” juhlii jazzia elokuvaohjaaja Jacques Tatin runollisessa ja raiteiltaan vinksahtaneessa hengessä. Nelikkö kiertää Suomea 9. maaliskuuta alkaen ja esiintyy yhdeksällä paikkakunnalla ympäri maata. Vapaat äänet -agentuurin järjestämä kiertue saapuu Kuopioon torstaina 12.3.

Journal Intime PLAYTIME
Sylvain Bardiau trumpetti
Matthias Mahler vetopasuuna
Fred Gastard bassosaksofoni
Jérémie Piazza rummut

TO 12.3. klo 19  MAXIM
Liput 15 € | Kuopio Jazz & Blues ry:n jäsenet, musiikkialan opisk. 10 € (ovelta)
Ohjelmaravintola Maxim, Haapaniemenkatu 34, Kuopio

Journal Intime valloitti suomalaisen yleisön vuosina 2012-2015 tribuutillaan Jimi Hendrixille. Kiitetty Lips on Fire -ohjelmisto kuultiin laajalla kiertueella sekä Pori Jazzissa, Keitele jazzissa ja Raahen Rantajatseilla. Jérémie Piazza puolestaan on tullut tutuksi suomalaisille kuulijoille loistavasta rumputyöstään Papanosh-yhtyeessä, jonka esitykset ovat ilahduttaneet yleisöä mm. Tampere Jazz Happeningissa 2015 ja Raahessa 2018.

PLAYTIMEssa Journal Intime ja Jérémie Piazza yhdistavät voimansa ja muodostavat mainion taskukokoisen bigbandin. He ovat luoneet ohjelmiston, joka ammentaa innoituksensa jazzin perinteestä, groovesta ja ranskalaisesta populaarimusiikista ja jossa kuuluu Jacques Tatin elokuvien runollinen maailmankaikkeus. Ilmaisussa vuorottelevat virtuoosiset jaksot, hienostuneet sovitukset ja hulvattomat improvisaatiot.

 

 

pietarsaari

Egon Veevo + Jam Session,Black Sheep, pietarsaari12.3. Klo 21:00

keikka

Jazzoon torstaijamit Egon Veevon kanssa.

Egon Veevo, basso
Jonas Rintala, saksofoni
Matti Oja, kitara
Oskari Paakki, rummut

Vapaa pääsy!