Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 26.3.

helsinki

PERUTTU/CANCELLED Alex Terrier Organ Trio,Koko Jazz Club, helsinki26.3. Klo 19:00

Alex Terrier on tullut tutuksi New Yorkin jazzpiireissä Mingus All Stars Big Bandista. Hän tähditti Koko Jazz Clubin ensimmäistä Jazz Meets Dance/Theater/Circus – tapahtumaa vuonna 2018. Dave Liebmanin kovasti arvostama Terrier on myös arvostettu pedagogi ja säveltäjä. Cédric Hanriot on ranskalaine pianisti ja kosketinsoittaja, jonka yhteistyökumppaneita ovat mm. Herbie Hancock, Diane Reeves, Terri Lyne Carrington, Donny McCaslin ja monet muut.

Rummuissa svengaava ja monipuolinen Zaza Desiderio.

Alex Terrier, saksofoni
Cedric Henriot, urut
Zaza Desiderio, rummut

Ovet 18:00
tiketti.fi, 20/18€

PERUTTU/CANCELLED Adele Sauros Quartet + Guests,Musiikkitalo, Black Box, helsinki26.3. Klo 19:00

keikka

Sauroksen persoonalliselle tyylille on ominaista vahvat tunnelmat ja monivivahteinen ilmaisu. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelevät sävellykset ammentavat vaikutteita niin pohjoismaisen kuin amerikkalaisen jazzin perinteestä. Konsertissa kuultavista sävellyksistä äänitetään Sauroksen kolmas sooloalbumi huhtikuun 2020 aikana.

Adele Sauros Quartet:
Adele Sauros, tenorisaksofoni
Toomas Keski-Säntti, piano
Vesa Ojaniemi, kontrabasso
Tuomas Timonen, rummut

Vierailijat:
Tomi Nikku, trumpetti
Max Zenger, alttosaksofoni
Kasperi Sarikoski, pasuuna

PERUTTU/CANCELLED Iiro Rantala: My Finnish Calendar,G Livelab, helsinki26.3. Klo 19:00

keikka

Suomalaisen jazzin yleisnero Iiro Rantala on aina ylittänyt genrerajat naureskellen, ja tekee niin nytkin uudessa esityksessään My Finnish Calendar, joka on vuoden mittainen sääkatsaus ankaran ilmaston maasta. Uusiin sävellyksiinsä Rantala on saanut tällä kertaa innoituksensa Vivaldin tavoin vuodenajoista. Rantala soittaa esityksessä suomalaisen kalenterivuoden läpi ja 12 erilaiseen kappaleeseen sisältyy myös suomalaisten mielentila, joka liittyy läheisesti vallitsevaan säätilaan.