Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Alice Francis - Electric Swing,Savoy-teatteri, helsinki30.4. Klo 19:00

Alice Francis (www)

keikka

Muutamassa vuodessa maailmalla laajaan suosioon noussut Alice Francis hallitsee jazz- ja hiphop-sävyisen ja 30-luvun swingin makuisen elektronisen popmusiikin. Alicia Keysiin, Macy Grayhin ja Erykah Baduun verrattu Alice Francis esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa, Savoy-teatterissa vappuaattona 30.4.2017.

Alice Francisin kappaleita on katsottu YouTubessa miljoonia kertoja. Suosituimpiin lukeutuvat "Shoot Him Down" 6,3 miljoonalla ja "St. James Ballroom" 2,4 miljoonalla katselulla. Tärkeimpinä vaikuttajinaan laulaja Miss Francis pitää Josephine Bakeria, Billie Holidayta ja Ella Fitzgeraldia. Laulaja voidaankin nähdä modernina versiona näistä legendaarisista artisteista tyyleineen ja monipuolisine äänialoineen.

Tansanialais-romanialaisen laulajan lisäksi yhtyeeseen kuuluvat saksalainen tuottaja Mr. Goldielocks ja korealainen kosketinsoittaja-taustalaulaja Sir Chul-Min Yoo. Savoy-teatterin keikan kokoonpanoon kuuluvat lisäksi rumpali ja basisti. Parhaillaan yhtye valmistelee keväällä 2017 ilmestyvää Electric Shock -albumia. Levy viimeistellään legendaarisella Sterling Sound -studiolla New Yorkissa, jossa on tehty muun muassa Adelen, Rihannan ja Beyoncén levyjä. Uudella levyllään yhtye ponnistaa 20–30-luvun kulttuurista swingeineen ja tyyleineen lähemmäs nykyaikaista digitaalista soundia.

Vuonna 2012 julkaistun ensimmäisen levyn jälkeinen kolmivuotinen maailmankiertue vei Alice Francisin eri puolille Eurooppaa, Kanadaa ja Venäjää. Keväällä ja kesällä 2017 yhtye kiertää jälleen maailmaa uuden levynsä tiimoilta.

Alice Francis (Lead Vocals)
Mr. Goldielocks, (Sampler)
Sir Chul-Min Yoo (Backing Vocals)
H. Feather (Drums)
Jonathan 'Didg' Dunkel (Bass)

Kesto 2h sis. väliajan

Liput: 47 / 39 / 34 / 10 €, Show & Dinner 89 / 81 / 76 / 52 €

Show & Dinner -lippu sisältää pääsylipun ja pöytiin tarjoillun menun Ravintola Prestossa ennen tai jälkeen esityksen sekä vaatenaulakkomaksun.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.