Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz: Cyrille Aimée,G Livelab, helsinki28.4. Klo 21:00

Cyrille Aimée

keikka

Suomalaiset kahdella edellisellä vierailullaan hurmannut jazzlaulaja Cyrille Aimée saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen oman lennokkaan kvintettinsä kanssa. Ranskalais-dominikaaniset sukujuuret sekä jo nuorena syttynyt intohimoinen suhde gypsy jazziin toimivat inspiraation lähteenä Aiméelle, joka ihastuttaa kuuliljansa taidokkailla improvisaatioillaan.

Montreux’n jazzfestivaalin ja Sarah Vaughanin laulukilpailut voittanut Aimée on asettunut New Yorkiin ja kohonnut vauhdilla erääksi sukupolvensa seuratuimmista jazzlaulajista. Tästä kertoo muun muassa valinta vuoden 2015 nousevaksi tähdeksi Downbeat-lehden kriitikoiden äänestyksessä ja nousu samassa äänestyksessä viime vuonna jo maailman viiden parhaan naisvokalistin joukkoon.

Kokoonpano
Cyrille Aimée, laulu
Adrien Moinard, akustinen kitara
Michael Valeanu, sähkökitara
Jeremy Bruyère, kontrabasso
Yoann Serra, rummut

Liput alkaen 29 €

Festivaaliliput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa sekä toimipisteissä ympäri Suomen. Lippupisteen kanavissa saatavissa myös alennusliput lapsille, opiskelijoille, eläkeläisille, varusmiehille ja työttömille. Kaikkiin konsertteihin on tarjolla lippuja myös Kaikukortin haltijoille.

Lipunmyynti ja varaukset onnistuvat myös Lippupisteen puhelinpalvelussa ma-la klo 9-21 ja su 10–18 puh. 0600 900 900 (1,98€/min + pvm).

Konsertin lippuja on myynnissä Lippupisteen lisäksi G Livelabin omassa verkkokaupassa.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.