Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Free Fall Nights: Timo Lassy & Aili Ikonen,Kulttuurikeskus Vernissa, vantaa28.4. Klo 20:00

keikka

Free Fall Nights jatkuu Tikkurilan keskustassa sijaitsevalla Kulttuurikeskus Vernissalla 28.4. solisteinaan Timo Lassy ja Aili Ikonen!

Jokainen klubi-ilta on ainutkertainen ja täynnä yllätyksiä niin jokaiselle illan aikana esiintyvälle muusikolle, artistille kuin yleisöllekin. Lähes nelituntinen klubi-ilta muodostuu kolmesta osasta – Nouseva kyky, Tähtiartisti ja Free Fall -jamit (tällä kertaa lavalla nähdään siis kaksi tähtiartistia!). Lava on avoin rohkeimmille taiteilijoille koko illan, joten jos olet halunnut esiintyä huippuartistien kanssa nyt se on mahdollista!

Kalevi Louhivuoren johtama, korkeatasoisista muusikoista koostuva Free Fall Houseband toimii kaikkien klubi-illoilla vierailevien tähtien komppiryhmänä. Free Fall -nimi tulee siitä, että jokainen vieraileva artisti joutuu heittäytymään todelliseen vapaapudotukseen. Esitettävä musiikki on sekä artistien omaa että heidän valitsemiaan lainakappaleita. Kaikki on turvallista siihen asti, kun kappale lähtee käyntiin – sitten vapaapudotus alkaa. Omat tutut kappaleet, eivät edes lainakappaleet, mene sillä tavalla, kuin ne on totuttu kuulemaan. Free Fall Houseband määrää tahdin ja meiningin.

Aikaisemmilla klubeilla Free Fall -iltoihin ovat uskaltautuneet muun muassa Paleface, Jukka Perko, Osmo Ikonen ja Sami Pitkämö. Free Fall -illan päättävät Kalevin johtamat jamit, joissa esiintyvät illan artistien kanssa kaikki lavalle uskaltautuvat, yleisön joukosta löytyvät muusikot. Jamit ovat monesti kestäneet useita tunteja, koska yleisö ja esiintyjät ovat olleet niin hullaantuneita tuohon musiikki-iloitteluun, ettei loppua ole tahtonut tulla.

Kevätkauden esiintyjät:

3.2.2017 Johanna Försti sekä Biniyam Schelling
24.2.2017 Tuomo sekä Tuuli Ikonen
31.3.2017 Emma Salokoski ja Hilkka Louhivuori
28.4.2017 Timo Lassy ja Aili Ikonen
26.5.2017 Janna sekä Eva Louhivuori

Lippuja Free Fall Night -iltoihin myy Tiketti. Liput 20 € / 15 €.
Huom! Klubille mahtuu kolmesataa henkilöä.
Tapahtuma on ikärajaton (ala-ikäisille on oma alue).

Keikat samana päivänä kaupungissa vantaa

Ei muita keikkoja.