Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

SaloJazz LIVE: JORMIN - PYYSALO - OUNASKARI TRIO (SWE/FI),Veturitallit, salo2.3. Klo 19:00

JORMIN - PYYSALO - OUNASKARI TRIO (SWE/FI)

Tämän trion jäsenet eivät alan harrastajille esittelyä kaipaa. Trion kaikki jäsenet ovat tehneet jo pitkän ja menestyksekkään uran sekä kansallisella että kansainvälisillä areenoilla. Trion musiikkia voisi kuvailla melodiseksi rytmi-iloitteluksi. Sävellykset ovat lähtöisin Pyysalon ja Jorminin kynästä. Sävellykset luovat intiimin tunnelman, joka antaa taitaville soittajille mahdollisuuden heittäytyä improvisaation pyörteisiin.

Anders Jorminin titteli Göteborgin musiikkikorkeakoulussa on improvisoinnin professori. Sibelius-Akatemiassakin hän on kunniatohtori. Näitä meriittejä ei ole saatu tavanomaisia akateemisia opintoja kahlaamalla, vaan ne on ansaittu säveltämällä, levyttämällä ja keikkailemalla.

Veturitallin konsertissa Jorminin ohella kuullaan vuonna 2014 Yrjö-palkittua rumpali Markku Ounaskaria sekä vibrafonistinero Severi Pyysaloa. Pyysalon ja Ounaskarin rinnalla Jormin on jalostanut yhteistä ilmaisua jo vuosien ajan. Trio kommunikoi lavalla hämmästyttävän intensiivisesti niin kuin vain toisensa tuntevat huippumuusikot osaavat.

Kotisivu

Spotify

Konserttia tukee Salon kaupungin kulttuuripalvelut

Anders Jormin - kontrabasso (SWE)
Severi Pyysalo - vibes
Markku Ounaskari - rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa salo

Ei muita keikkoja.