Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 7.8.

helsinki

We Jazz x Lonna 2016: Aili Ikonen,Lonna, helsinki7.8. Klo 12:00

keikka

WE JAZZ X LONNA 2016
SU KLO 12-18

suora Jazz kiinnostaa -radiolähetys klo 12-14
bändit klo 15
+ We Jazz DJs

Bändit:

12.6. Jukka Eskola Soul Trio
3.7. Eero Koivistoinen Quartet
10.7. 3TM (Mäkynen / Lötjönen / Kannaste)
17.7. Jukka Perko Avara
24.7. Teemu Åkerblom Quartet
31.7. Jukka Perko trio plays Dizzy Gillespie
7.8. Aili Ikonen
21.8. M.A. Numminen & Uusrahvaanomainen Jatsiorkesteri
28.8. Mopo
4.9. Bowman Trio

Liput 18/12 €, perhelippu 35 € (2 aikuista + max 2 lasta), kausikortti (kaikki tapahtumat) 99 / 69 €, ennakot:
https://www.tiketti.fi/We-Jazz-X-Lonna-2016-Lonnan-Saari-Helsinki-lippuja/40076

WE JAZZIN KESÄTAPAHTUMASARJA LONNASSA 2016

We Jazz järjestää kesällä uuteen kukoistukseensa nousevalla Lonnan saarella 10 kovatasoista jazz-sunnuntaita. Kussakin tapahtumassa kuullaan livebändiä suomijazzin huipulta, nautitaan We Jazzin deejikollektiivin tarjoilemista vinyyliaarteista ja tutustutaan jazzmusiikkiin Radio Helsingin suositun Jazz kiinnostaa -ohjelman livelähetysten myötä. Jazz-sunnuntaita vietetään sään salliessa Lonnan uusitulla terassialueella ja huonomman kesäkelin sattuessa upeissa kunnostetuissa makasiinitiloissa. Täysipainoiset jazz-iltapäivät sopivat hyvin koko perheelle.

Lonnaan pääsee suoraan Kauppatorilta alle 10 minuutissa. Lauttalippu ostettava erikseen. Tarkemmat tiedot kuljetuksista: http://www.lonna.fi/yhteydet

JAZZJATKOT 2016

Helsinki Allas, Katajanokanranta
Sunnuntai 7.8.2016 @ 17.00 – 00.00
Vapaa pääsy | Esteetön kulku | Ikärajaton

17.30 Jukka Eskola Soul Trio
19.30 Mopo & Ville Leinonen
21.15 Nina Mya
We Jazz DJs Matti Nives & Eero Löyttyjärvi

Jatkot 25.7. - 6.8. järjestettävälle Jazz-Espalle vietetään tänä vuonna Lasipalatsin piknik-alueen ja mbarin hurmaavan terassin sijaan uudessa paikassa, Helsinki Altaan nurmella ja klubitiloissa. Jazzjatkot järjestää Suomen Jazzliitto.

Lue lisää bändeistä osoitteessa www.jazzespa.fi

PS: Myös We Jazzin Lonna-iltapäivä jatkuu Altaalla kätevästi live- ja levymusiikin saattelemana. Katso lisää We Jazz X Lonnasta: https://www.tiketti.fi/We-Jazz-X-Lonna-2016-Lonnan-Saari-Helsinki-lippuja/40076

laitila

Jazzkukko 2016,Laitila, laitila7.8. Klo 16:00

keikka

16-18 Kustaa Hiekan Lukutupa 

Tuomo Uusitalo & Kari Antila Duo
Alunperin ylöjärvelainen pianisti Tuomo Uusitalo on opiskellut Itävallassa ja esiintynyt ympäri maailmaa. Hän on asunut New Yorkissa vuodesta 2012 ja vakiinnuttanut itsensa New Yorkin jazz-skenessa. Hän  esiintyy useiden legendaaristen yhtyeiden ja muusikoiden kanssa, kuten Tommy Dorsey Orchestra, Justin Brown, Dayna Stephens, Peter Slavov, Ulysses Owens Jr., David Schnitter, Rich Perry, Joe Farnsworth ja Elliott Mason. 

Jazzkukko -festivaalien päätöspäivänä Uusitaloa kuullaan duona kitaristi Kari Antilan kanssa. 

Mauri Mikkola Quintet 
Nykyisin Turussa asuvan laitilalaissyntyisen sähkökitaristi Mauri Mikkolan luotsaama Mauri Mikkola Quintet on vuonna 2013 perustettu yhtye, jonka ensimmäinen levy Lux et Umbra julkaistiin keväällä 2015.

MMQ esittää Mikkolan sävellyksiä, joissa matkataan harmonian ja dissonanssin rajamailla ja tutkitaan rytmiikan ulottuvuuksia. Vaikutteita löytyy mm. jazzista, fuusiosta, klassisesta musiikista ja progressiivisesta rockista. Kappaleiden kautta kerrotaan tarinoita elämästä ja olemassaolosta, niin henkilökohtaisessa kuin kosmisessakin mittakaavassa.

Mauri Mikkola, sähkökitara, kitarasyntetisaattori
Hannu Hiltula, tenorisaksofoni
Kristiina Karsten, koskettimet
Johannes Peltola, basso
Karri Kerkelä, rummut

Vapaa pääsy!

20:00 Päätöskonsertti & loppujamit 

Luiz Marquez & Jose Montiel (MEX)

Jazzkukko Houseband feat. Tuomo Uusitalo

 

oulu

Elojazz 2016,Oulu, oulu7.8. Klo 11:00

Buba Wii Aa

Henry Ojutkangas & Petri Heikkinen Duo

keikka

11:00-15:00 Konst O. Deli Jazzbrunssi: Buba Wii Aa
Herkullinen brunssipöytä vie sinut svengaavan New Yorkin kaduille, Harlemin sykkeeseen. Jazzbrunssin herkullisia makuja siivittää urkutrio Buba Wii Aa. Hinta: 19 € /hlö, lapset (3-12 -v.) 1 € /ikävuosi, ruokailevan aikuisen seurassa. Brunssikattaukset klo 11 ja klo 13. Pöytävaraukset osoitteeseen myynti(at)nekka.fi.

15:00 Åströmin puisto: Lastenjatsit
Lastenjatsit tanssittavat pikkuväkeä ja isompiakin Åströmin puistossa. Menosta vastaavat Risto Järvenpää & Tatsia ja Janssia, Liikkuva Laulureppu ja Seppo Kuusikko. Liput 6 € käteisellä paikan päältä.

18:00 Rusty Miller's: Henry Ojutkangas & Petri Heikkinen Duo
Henry Ojutkangas tuli tunnetuksi blues-levystään maailmankuulun pianistin Champion Jack Dupreen kanssa. Hän on toiminut solistina ja levyttänyt tunnetuissa yhtyeissä kuten Oiling Boiling Rhythm & Blues Band ja Hot Club Trio. Festivaalin päättävässä konsertissa kuullaan verevää bluesia ja railakasta rytmimusiikkia rennolla meiningillä.
(Henry Ojutkanjas, kitara, laulu / Petri Heikkinen, basso)