Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 18.8.

helsinki

Koko Kesä Kalliossa: Kauko Röyhkä,Koko Jazz Club, helsinki18.8. Klo 19:00

keikka

Kauko Röyhkä tulee ja viihdyttää koko charmillaan jo viidettä kertaa Koko kesä Kalliossa vibrafonisti Severi Pyysalon kanssa. Miehet työstävät parhaillaan uutta musiikkia. Ole hip, ja kuule uutuudet ensimmäisenä Koko Jazz Clubilla.

Kauko Röyhkä, laulu
Severi Pyysalo, vibrafoni
Jussi Lehtonen, rummut
Varre Vartiainen, kitara
T.B.A., basso
Joonatan Rautio, saksofoni
Jukka Eskola, trumpetti

Ovet auki klo 18
Liput 28 €

lahti

Lahden Rantajazz 2016,Ace Corner Finland, lahti18.8. Klo 11:30

Brussels Vocal Project (www)

DTT Jazzband (www)

Pingis Kahn

keikka

Ace Corner Finland klo 11:30 - 13.00

Brussels Vocal Project
Kyseessä on a cappella lauluyhtye. Yhtye on kuuden laulajan, kolmen naislaulajan ja kolmen mieslaulajan kokoonpano, joka esittää tällä hetkella ohjelmaa debyyttilevyltä “The Art Of Love”. Melodista jazzia, haastavia harmonioita ja vaikuttavaa äänenkäyttöä ja improvisointia Belgian huippujazzlaulajien esittämänä. Lauluyhtyemusiikin diggareille siis aivan ‘must’! Yhtye laulaa pääasiassa englanniksi, myös muutama kappale on ranskaksi ja jopa jokunen ylläri suomeksi.

Vapaa pääsy!

Ace Corner Finland klo 19:00 - 23:00

Pingis Kahn 
Tiukka lahtelainen kokoonpano, jonka tyylilliset juuret ovat 1950-60 -lukujen groovejazzissa. Esikuvina Lou Donaldson, Grant Green, Jimmy Smith, Cannonball Adderley.

DDT Jazzband
DDT Jazzband (Downtown Dixie Tigers) on Helsingissä vuonna 1958 perustettu jazzia soittava ryhmä, joka soittaa 1940- ja 1950-lukujen New Orleans jazzia ja Dixielandia. Monet orkesterin jäsenistä opettelivat jazzin saloja Suomen ensimmäisessä jazzklubissa Helsingin Albertinkadulla. Old House Jazz Club, lempinimeltään ”Mäyränkolo” toimi 1957-64. Sittemmin yhtye sai vakituisen harjoittelupaikan Ruotsalaisen Kauppakorkeakoulun, Hankenin, kellarista ja tallensi siellä vuonna 1960 ensimmäisen äänilevynsä. Se sisälsi mm. Royal Garden Blues -nimisen jazzstandardin, josta tuli yhtyeen tunnussävel.

Liput 27,50 €

turku

Turku Jazz Festival,Panimoravintola Koulu, turku18.8. Klo 17:00

Teemu Viinikainen

Dandy Gravy 'n' Funks (www)

Joana & Bossakopla (www)

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri (www)

keikka

17:00 Aura Stage, Panimoravintola Koulun piha: Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri
Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri on nimensä mukaisesti viihdyttävä ja energinen kymmenhenkinen kokoonpano. Täyteläinen varusmiesmuusikoista koostuva pakkaus tarjoilee vauhtia ja positiivista energiaa Turun Taiteiden yöhön. 

Vapaa pääsy!

18:00 Börsin Puisto: Joana & Bossakopla
Tuore turkulainen bossanovan maailmoissa liikkuva Joana & Bossakopla avaa perinteisen Harlem Jazz Clubin Taiteiden yön jami-illan. Nelihenkinen yhtye on ottanut tehtäväkseen tuoda hymyn kuulijoiden huulille keinuvilla rytmeillä ja leikkisillä suomenkielisillä lyriikoilla. Konsertin jälkeen ilta jatkuu Harlem Jazz Clubin jameilla. Jo vuodesta 1961 asti toiminut yhdistys järjestää jameja Börsissä joka kuukauden viimeisenä torstaina.

Johanna Rauma – laulu, piano
Alex Lyysaari – kitara
Jussi Karhuhoki – basso
Oskar Suksi – rummut

Vapaa pääsy!

19:00 Aura Stage, Panimoravintola Koulun piha: Dandy Gravy 'n' Funks 
Illan edetessä kokoonpanot sen kuin kasvavat. 12-henkinen Dandy Gravy ´n´ Funks tarjoilee mustan musiikin helmiä kahden laulajan, neljän puhaltajan ja kuuden hengen rytmisektion voimin. Yhtyeen käsittelyssä funk, soul, r´n´b ja pop sykkivät vastustamattomasti aiheuttaen yleisössä iloisia ilmeitä, nytkyviä niskoja ja liikkuvia raajoja.

Iina Mutikainen – laulu
Emilia Vihanto – laulu
Rami Koskinen – trumpetti
Jusu Heinonen – alttosaksofoni
Kimmo Gröhn – tenorisaksofoni
Timo Mansikka-aho – pasuuna
Timo Kajamies – kosketinsoittimet
Nader Aflatuni – kitara
Matti Mustonen – kitara
Jussi Karhujoki – basso
Antti Samuelsson – lyömäsoittimet
Taneli Korpinen – rummut

Vapaa pääsy!

22:00 Tiirikkala: Turun konservatorion workshop & Teemu Viinikainen + Jam Session
Maamme jazzkitaristien ykkösnimi Teemu Viinikainen tunnetaan myös loistavana pedagogina. Turun konservatorio tietää tämän ja palkkasi Teemun pitämään opiskelijoilleen viikon mittaisen intensiivikurssin. Turku Jazz in Flames -jatkoklubilla kuullaan kurssin tuloksia opiskelijoiden ja maisteri Viinikaisen esittämänä. Konsertin jälkeen on jamit!

Teemu Viinikainen – kitara
Turun konservatorion jazzopiskelijat – muut soittimet

Vapaa pääsy!