Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 17.8.

helsinki

Kokko Quartet Juttutuvan Kesäjazz-klubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki17.8. Klo 21:00

keikka

Kokko Quartet levyjulkkarikeikalla!

Kaisa Siirala – saksofonit ja huilut
Johanna Pitkänen – piano ja koskettimet
Timo Tuppurainen – basso
Risto Takala – rummut

Vapaa pääsy!

lahti

Lahden Rantajazzit 2016,Ace Corner Finland, lahti17.8. Klo 11:30

Kalevi Louhivuori Quintet

The Great Helsinki Swing Big Band (www)

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta (www)

keikka

Ace Corner Finland klo 11:30 - 13:00 

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta (PVVMSK)
Puolustusvoimien varusmiessoittokunta (PVVMSK) on Hattulassa Parolan panssariprikaatissa toimiva sotilassoittokunta. Se on Suomen soittokunnista ainoa, joka koostuu pelkästään varusmiehistä. Varusmiessoittokunnan päällikkö on musiikkimajuri Timo Kotilainen, ja soittokunnan kapellimestarina toimii musiikkikapteeni Tero Haikala. Viihdeorkesteri on kymmenhenkinen kokoonpano, johon kuuluu rummut, perkussiot, keyboardit, harmonikka, kaksi kitaraa, basso sekä solistikaksikko. Toisinaan orkesteri vahvistetaan muutamalla konserttisoittokunnan puhallinsoittajalla.

Vapaa pääsy!

Ace Corner Finland klo 19:00 - 23:00

Kalevi Louhivuori Quintet
Kalevi Louhivuori Quintet on tuore jazzyhtye, joka koostuu nuorista huippulahjakkaista jazz-muusikoista. Louhivuoren säveltämä musiikki ottaa vaikutteita mm. Horace Silverin, Ahmad Jamalin, Duke Ellingtonin ja Miles Davisin tuotannoista. Yhtyeen ensimmäinen levy ”Almost American Standards” julkaistaan April Jazz Festivaaleilla 2016. Levy-yhtiö on Italialais-amerikkalainen CAM JAZZ, jolle Louhivuori on levyttänyt aikaisemmin jo yhdeksän levyä eri kokoonpanojen kanssa. 

Kalevi Louhivuori, trumpetti, flyygelitorvi
Ville Vannemaa, saksofonit
Mikael Myrskog, piano
Eero Seppä, basso
Jaska Lukkarinen, rummut

The Great Helsinki Swing Big Band feat. Reija Lang 
The Great Helsinki Swing Big Band perustettiin vuonna 2005 tarpeeseen esittää upeaa 1930-40 lukujen swing-musiikkia ammattilaisvoimin. Sittemmin orkesterin esittämä swing-tyylisuunta on laajentunut käsittämään laajempaakin ohjelmistoa, mutta swing on yhä kaiken sen esittämän musiikin yhteinen nimittäjä. Reija Lang on suomalainen jazz-vokalisti ja sanoittaja. Hän on toiminut jazzin parissa 1990-luvun lopusta lähtien ja esittää musiikkia mainstream jazzista free jazziin. Lang on opiskellut Grammy-voittaja Mark Murphyn johdolla Yhdysvalloissa.

Liput 33,50 €