Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Gil Goldstein (USA) & Iiro Rantala,Koko Jazz Club, helsinki3.7. Klo 18:00

Iiro Rantala

Gil Goldstein (www)

keikka

Koko Jazz Clubin heinäkuu on huikea. Sen aloittaa harmonikkataiteilija, säveltäjä Gil Goldstein pitkäaikaisen kollegansa pianisti Iiro Rantalan kanssa. Goldstein tunnetaan muun muassa yhteistyöstään mestarisäveltäjä/sovittaja Gil Evansin kanssa. Hän on työskennellyt viime vuosina läheisesti Esperanza Spaldingin, Pat Methenyn, Al Jarreaun, David Sanbornin ja Quincy Jonesin kanssa. Tänä vuonna hän on kiertueella duona Bobby McFerrinin kanssa.

Iiro Rantalan loistavaa pianismia on viime vuonna lähinnä mannereuroopan puolella. Sitäkin suuremmalla ilolla kuulemme avarasydämistä mestaripianistiamme. Tiesitkö, että Iiron henkilökohtainen Steinway on ollut kuluvan vuoden Koko Jazz Clubin konserttikäytössä, minkä johdosta Koko Jazz Club ilmaista sydämelliset kiitokset.

Liput: 25 / 20 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Jazz -illallisristeily: Janne Maarala & Juki Välipakka DuoKauppatori, helsinki3.7. Klo 18:00

keikka

Jazz -illallisristeily m/s Aavalla!

Strömma ja Theron Catering aloittavat heinäkuun alusta Jazz -illallisristeilyn, jossa voi rentoutua kesäillassa jazzin tahtiin jammaillen ja herkullisesta buffetmenusta nauttien. Tervetuloa nauttimaan livemusiikista nimekkäiden jazz-artistien esittämänä!

Lähdöt 3.7. - 28.8. perjantaisin klo 18.00 Kauppatorilta, Vanhan Kauppahallin takaa. Laivaan pääsee puoli tuntia ennen lähtöaikaa. Saavuthan ajoissa lähtöpaikalle.

3.7. Janne Maarala & Juki Välipakka Duo:
Frank Sinatra 100 vuotta!

Liput 59 €
Risteilyn kesto 2h 30min