Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vapaat äänet -kiertue 2015,Keravan Kirjasto, kerava21.3. Klo 15:00

IMPÉRIAL QUARTET feat. Doudou Sarr (www)

keikka

Saksofonistikaksikko Damien Sabatierin ja Gérald Chevillonin luotsaama Impérial Quartet kuuluu Ranskan vilkkaan jazz-skenen piristävimpiin tulokkaisiin.

Ranskalainen Impérial Quartet perustuu pakottoman yhteistyön myötä hioutuneeseen ajatukseen jazz-yhtyeestä saumattomasti läpi luomisprosessin kommunikoivana yksikkönä. Bändin perustaneet saksofonistit Damien Sabatier ja Gérald Chevillon ovat soittaneet yhdessä teini-iästä asti ja hioneet soittoaan aluksi katumuusikkoina. Pitkän yhteistyön tulos on kuultavissa Impérial Quartetissa, jossa Sabatier ja Chevillon tutkivat ennakkoluulottomasti äänen laajaa väriskaalaa seuranaan saumattomasti groovaava komppi. Kvartetin täydentävät basisti Joachim Florent ja rumpali Antonin Leymarie, jotka ovat tuttuja useista maailmalla mainetta niittäneestä ranskalaisesta nykyjazzkokoonpanosta.

”Imperial Pulsar” taas on yhtyeen tuore projekti malilaisten muusikoiden kanssa. Sitä on esitetty mm. Pariisin Africolor -festivaaleilla. Tämä afrikkalainen ulottovuus saa uusia käänteitä kun Impérial Quartet kutsuu vieraakseen Keravan kirjastoon rytmien mestarin Doudou Sarrin. Senegalilainen muusikko esitäyttyy Keravalla sabar-rummuilla ja puhuva-rummulla.

Paasikivenkatu 12 / Vapaa pääsy

Tapahtuman järjestäjä: Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut
Yhteydenotot: p.040 318 2002

Keikat samana päivänä kaupungissa kerava

Ei muita keikkoja.