Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jukka Eskola Orquesta Bossa & Cyrille Aimée,Sellosali, espoo11.3. Klo 19:00

Jukka Eskola Orquesta Bossa

(+ Cyrille Aimée)
keikka

Tyylikäs bossa nova ja rakastetut jazzin ikivihreät kohtaavat, kun kotimainen huipputrumpetisti Jukka Eskola saa rinnalleen häkellyttävän laulajataiturin, New Yorkissa asuvan Cyrille Aiméen.

Eskola julkaisi vuonna 2013 albumin Jukka Eskola Orquesta Bossa. Levy koostuu uusista kotimaisista sävellyksistä, joiden tyylillisenä inspiraationa on ollut bossa nova. Emma-ehdokkaaksikin nousseella albumilla kuultava Orquesta Bossa muodostuu jazzin kärkikaartiin kuuluvien muusikoiden kvintetistä ja jousikvartetista. Musiikki on hienostunutta ja ilmavasti svengaavaa, ylittäen aikakaudet sekä genrerajat. Orkesteri saa Sellosalissa rinnalleen yhden aikamme loistavimmista nuorista jazzlaulajista, ylistetyn Cyrille Aimeén.

Ranskalaissyntyinen Aimée oli jo lapsena kiinnostunut mustalaiskulttuurista ja -musiikista. Hän kiersi varhaisnuoruudessaan Eurooppaa ja esiintyi matkoillaan katumuusikkona. Yhdellä matkallaan hän päätyi Montreux'n jazzfestivaaleille, missä voitti laulukilpailun pääpalkinnon vuonna 2007. Tällä hetkellä Aimée on yksi kysytyimmistä jazzlaulajattarista Yhdysvalloissa. Sellosalin konsertti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla mestarillista jazzlaulua yhdistettynä kymmenhenkisen Orquesta Bossan upeisiin sovituksiin. Ohjelmisto koostuu jazzin ja bossa novan ikivihreistä, kuten A Night In Tunisia ja Corcovado sekä Orquesta Bossan omasta materiaalista.

"Michael Jackson brushes shoulders with Sarah Vaughan in the person of Cyrille Aimée." - New York Times

Kesto 2 h, sis. väliajan.

Liput alkaen 29,50 €, Lippupiste tai ovelta 30 €. Naulakkomaksu 2 €.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.