Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Saaret,Musiikkitalo, helsinki5.3. Klo 22:00

keikka

Saaret soittaa musiikkia, jossa mikään ei ole varmaa, mutta kaikella on tarkoituksensa. Henri Lyysaaren sävellyksissä kuljetaan tajunnanvirtana ajasta ja paikasta toiseen unohtamatta pysähtymisen merkitystä. Soinnillisesti yhtyeen musiikki yhdistää akustista jazz-estetiikkaa elektronisempaan äänimaailmaan. Kaiken keskiössä ovat vahvat sävellykset, jotka antavat tilaa yhtyeen huikeille improvisoijille.

Henri Lyysaari - koskettimet, sävellykset

Tomi Nikku - trumpetti, flyygelitorvi

Joakim Berghäll - saksofonit, huilu

Max Zenger - saksofonit, klarinetit, huilu

Teemu Åkerblom - kontrabasso, syntetisaattori

Anssi Tirkkonen - rummut, rumpukoneet

Illan avaa lauluyhtye Sherry Lips klo 21:00.

Vapaa pääsy!

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Club For Five & UMO: Mononen & Kärki – Erilainen tangokonserttiSavoy-teatteri, helsinki5.3. Klo 20:00

keikka

Yleisön pyynnöstä! Juhlavuosiaan vuonna 2015 viettävät 40-vuotias UMO ja 15-vuotias Club For Five jatkavat suurta suosiota saavuttanutta Erilainen tangokonsertti -kiertuettaan keväällä 2015. Viihde-spektaakkelissa tarjoillaan Unto Monosen ja Toivo Kärjen ikivihreitä tangoja uusina ja yllättävinä versioina. Erilainen tangokonsertti on kunnianosoitus kahdelle suomalaiselle säveltäjälegendalle. Monosen ja Kärjen tuttuihin sävelmiin avautuu uusi näkökulma, kun epätavallinen kokoonpano – big band ja viisihenkinen lauluyhtye – tuo omissa tulkinnoissaan yhteen erilaisia musiikkimaailmoja. Kohtalokas tango yhdistyy jännittävällä tavalla elokuvamusiikkiin, jazziin, discoon tai rockiin. Kekseliäät sovitukset, joista vastaavat mm. Marzi Nyman, Pessi Levanto ja Mikko Hassinen, vievät suomalaissäveliä ympäri maailman Amerikasta Argentiinaan ja Kuuban kautta Portugaliin.

Liput Lippupalvelusta toimituskuluineen alk. 36,50 € / 32,50 € / 19,50 € (Normaalihinta 34 €, eläkeläiset 30 €, työttömät, opiskelijat ja lapset 17 € + lippuvälittäjän toimituskulut alk. 2,50 €). Konsertin kesto 120 min, sisältää väliajan. Kapellimestarina Esko Heikkinen. 

Sibis Swings with Antti Sarpila – Musiikkimatka jazzin historiaanBlack Box, Musiikkitalo, helsinki5.3. Klo 19:00

Antti Sarpila

Sibelius-Akatemian jazzmusiikin opiskelijoita

keikka

Läpileikkaus klassisen jazzin vaiheista.

Musiikkia Louis Armstrongista Charlie Parkeriin.

Antti Sarpila, klarinetti ja saksofonit
Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän opiskelijat

Liput: 17,50/11,50/6,50 € (Lippupalvelu), 15/10/5 € (Musiikkitalo)

Lisätietoja

Tuottaja
Ulla Havulehto
050 384 3451
ulla.havulehto@uniarts.fi

 

Fusiotherapy-Klubi vieraana Jukka GustavsonKulttuuriareena Gloria, helsinki5.3. Klo 19:00

Fusiotherapy (www)

keikka

Kevään aikana Fusiotherapy-yhtyeen vieraaksi saapuu kolme kokenutta muusikkoa progressiivisen rokin ja jazzfuusion kentältä. Ensimmäisessä klubi-illassa vieraana on kosketinsoitintaiteilija Jukka Gustavson. Ilta sisältää livemusiikin lisäksi myös haastattelutuokion jonka yhteydessä myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua ja esittää kysymyksiä. Klubilla panostetaan myös visuaaliseen ilmeeseen ja arkistoista kaivetaan esiin myös videomateriaalia. Luvassa on setit sekä vierailijan kanssa että Fusiotherapyn oma fuusiosetti. ​

Ovet aukeavat klo 19:00. Showtime klo 20.00.

Liput 10/8 €