Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 23.11.

helsinki

Unelmien karavaani: Laihonen/Pekkola/Thorman (Swe)/Kemppainen/Suominen/Tiheäsalo/Tolvi/Tolvi, sooloja ja duoja,Krunan mesta, Meritullinkatu 6, helsinki23.11. Klo 14:00

keikka

Laihonen / Pekkola / Thorman (Ruotsi)

Rumpali Simo Laihonen ja saksofonisti Sami Pekkola ovat molemmat hyvin aktiivisia soittajia omilla tonteillaan. Muutaman soitetun duo-konsertin lisäksi miehet ovat keskittyneet viime aikoina aktiivisesti duon työstämiseen. Pidempien kaarien hiomisen tilalle on tullut spontaania energialähteestä toiseen hyppimistä ja vanhan liiton free jazz -työstöä. Ruotsalainen Patric Thorman kontrabassoineen vie trion uusille vesille. Thormanin usean vuoden omistautuminen omalle musiikilleen on nostanut nuoren miehen Tukholman kuumaan ryhmään.

Simo Laihonen - rummut
Sami Pekkola - saksofoni
Patric Thorman - kontrabasso

Kemppainen / Suominen / Tiheäsalo / Tolvi / Tolvi

Useita vuosia kypsynyt haave muuttuu vihdoin lihaksi kun Turkulaisen pitkän linjan kitarajazzia soittavan Sir trion ympärille rakennettu dream team astuu esiin. Ornette Colemanin Prime Time -aikakauden innoittamana viisikko koostuu kotimaisista free jazz konkareista ja Jarse-yhtyeen psykedeliamestari Jari Suomisesta. Melodioita ja rytmejä tulee riittämään varmasti kaikille. Kreiseimmät bailukengät jalkaan. Huikea vapaan jazzin ja psykedelian soppa tulee olemaan tulikuumaa!!

Tero Kemppainen - sähköbasso
Jari Suominen - sähkökitara
Topias Tiheäsalo - sähkökitara
Antti Tolvi - sähköbasso
Jaakko Tolvi - rummut

Liput 5 euroa, sisältää ruuan