Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

The Mokners feat. Timo Lassy,Koko Jazz Club, Hämeentie 3, helsinki22.11. Klo 21:00

keikka

Koko Jazz Clubin kotimaisen ohjelmiston ehdottomasti parhaita paloja tullaan kuulemaan 22.11. 2014 kun The Mokners feat. Timo Lassy saadaan lavalle. The Mokners on Severi Pyysalon, Timo Hirvosen ja Jussi Lehtosen jo legendaksi muodostunut trio joka saa nyt solistikseen mieleisensä vieraan eli Timo Lassyn.

Timo Lassy – tenorisaksofoni
Severi Pyysalo – vibrafoni
Timo Hirvonen – basso
Jussi Lehtonen – rummut

Ovet auki 20:00. Showtime: 21:00.

Liput 20 / 15 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Unelmien karavaani: Laihonen/Pekkola/Thorman (Swe) & Kemppainen/Suominen/Tiheäsalo/Tolvi/TolviRavintola Piano, Rauhankatu 15, helsinki22.11. Klo 22:00

keikka

Laihonen / Pekkola / Thorman (Ruotsi)

Rumpali Simo Laihonen ja saksofonisti Sami Pekkola ovat molemmat hyvin aktiivisia soittajia omilla tonteillaan. Muutaman soitetun duo-konsertin lisäksi miehet ovat keskittyneet viime aikoina aktiivisesti duon työstämiseen. Pidempien kaarien hiomisen tilalle on tullut spontaania energialähteestä toiseen hyppimistä ja vanhan liiton free jazz -työstöä. Ruotsalainen Patric Thorman kontrabassoineen vie trion uusille vesille. Thormanin usean vuoden omistautuminen omalle musiikilleen on nostanut nuoren miehen Tukholman kuumaan ryhmään.

Simo Laihonen - rummut
Sami Pekkola - saksofoni
Patric Thorman - kontrabasso

Kemppainen / Suominen / Tiheäsalo / Tolvi / Tolvi

Useita vuosia kypsynyt haave muuttuu vihdoin lihaksi kun Turkulaisen pitkän linjan kitarajazzia soittavan Sir trion ympärille rakennettu dream team astuu esiin. Ornette Colemanin Prime Time -aikakauden innoittamana viisikko koostuu kotimaisista free jazz konkareista ja Jarse-yhtyeen psykedeliamestari Jari Suomisesta. Melodioita ja rytmejä tulee riittämään varmasti kaikille. Kreiseimmät bailukengät jalkaan. Huikea vapaan jazzin ja psykedelian soppa tulee olemaan tulikuumaa!!

Tero Kemppainen - sähköbasso
Jari Suominen - sähkökitara
Topias Tiheäsalo - sähkökitara
Antti Tolvi - sähköbasso
Jaakko Tolvi - rummut

Liput 6 €