Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tero Saarti – trumpetti
Petri Puolitaival – alttosaksofoni
Joonatan Rautio – tenorisaksofoni
Kasperi Sarikoski – pasuuna
Jussi Fredriksson – piano
Eero Seppä – basso
Jussi Lehtonen – rummut
Ville Pynssi – perkussiot

Flame Jazzin vieraaksi saapuva Koko Jazz Orchestra esittää rumpali Jussi Lehtosen sekä pianisti Jussi Fredrikssonin tuoreita sävellyksiä sovitettuna neljälle puhaltimelle ja rytmisektiolle. Yhtyeen musiikissa big band –elementit yhdistyvät luovalla tavalla pienyhtyeen notkeaan ilmaisuun. 8-henkinen kokoonpano on vakuuttanut yleisönsä energisellä esiintymisellään. Alunperin helsinkiläisen Koko Jazz Clubin yhteyteen perustettu orkesteri on esiintynyt viime vuosina säännöllisesti klubeilla ja festivaaleilla kuten Koko Jazz Club, Turun Musiikkijuhlat ja Korpo Sea Jazz.

Koko Jazz Orchestran riveistä löytyy roppakaupalla tunnetta ja virtuositeettia. Sibelius-Akatemian kasvateista koostuva kokoonpano on persoonallinen yhdistelmä modernin suomijazzin vahvimpia ääniä. Jäsenet ovat tuttuja suomalaisista huippuyhtyeistä kuten Dalindéo, UMO Jazz Orchestra, Jazz Wars, AR Quartet ja Ricky-Tick Big Band.

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Unelmien karavaani: Laihonen/Pekkola/Thorman (Swe) & Kemppainen/Suominen/Tiheäsalo/Tolvi/TolviMonk, Humalistonkatu 3, turku21.11. Klo 21:00

keikka

Laihonen / Pekkola / Thorman (Ruotsi)

Rumpali Simo Laihonen ja saksofonisti Sami Pekkola ovat molemmat hyvin aktiivisia soittajia omilla tonteillaan. Muutaman soitetun duo-konsertin lisäksi miehet ovat keskittyneet viime aikoina aktiivisesti duon työstämiseen. Pidempien kaarien hiomisen tilalle on tullut spontaania energialähteestä toiseen hyppimistä ja vanhan liiton free jazz -työstöä. Ruotsalainen Patric Thorman kontrabassoineen vie trion uusille vesille. Thormanin usean vuoden omistautuminen omalle musiikilleen on nostanut nuoren miehen Tukholman kuumaan ryhmään.

Simo Laihonen - rummut
Sami Pekkola - saksofoni
Patric Thorman - kontrabasso

Kemppainen / Suominen / Tiheäsalo / Tolvi / Tolvi

Useita vuosia kypsynyt haave muuttuu vihdoin lihaksi kun Turkulaisen pitkän linjan kitarajazzia soittavan Sir trion ympärille rakennettu dream team astuu esiin. Ornette Colemanin Prime Time -aikakauden innoittamana viisikko koostuu kotimaisista free jazz konkareista ja Jarse-yhtyeen psykedeliamestari Jari Suomisesta. Melodioita ja rytmejä tulee riittämään varmasti kaikille. Kreiseimmät bailukengät jalkaan. Huikea vapaan jazzin ja psykedelian soppa tulee olemaan tulikuumaa!!

Tero Kemppainen - sähköbasso
Jari Suominen - sähkökitara
Topias Tiheäsalo - sähkökitara
Antti Tolvi - sähköbasso
Jaakko Tolvi - rummut

Liput 7 €