Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

TTT-klubi: Timo Lassy Band,Tampereen Työväen Teatteri, Hämeenpuisto 28-32, tampere14.11. Klo 22:00

keikka

”Rising Star” – Down Beat, USA
”One of Europe’s sharpest bands” – The Sunday Times, UK

Tuskin mikään muu suomalainen jazzyhtye on esiintynyt yhtenä pääesiintyjistä niinkin erilaisissa tapahtumissa kuin April Jazz, Helsingin Juhlaviikot, Tampere Jazz Happening, Flow Festival ja Ruisrock. Tässä piileekin Timo Lassy Bandin menestyksen salaisuus: yhtye on onnistunut saavuttamaan suuren yleisön suosion, samalla kun siitä pitävät paatuneimmatkin jazzdiggarit.

Tarttuviin riffeihin pohjautuvat sävellykset, vastustamaton svengi sekä yleisöä arvostava heittäytyminen jokaiseen keikkaan on havaittu myös ulkomailla. Timo Lassy Band on viime vuosina esiintynyt säännöllisesti Euroopan suurten kaupunkien ykkösklubeilla, kuten Berliinin A-Trane, Milanon Blue Note, Amsterdamin North Sea tai Budapestin A38. Tämän kevään tapauksiin kuului myös mittava kiertue Indonesiassa.

Syksyllä 2013 Timo Lassy esiintyi TTT-Klubilla yhdessä Verneri Pohjolan kanssa loppuunmyydylle salille. Nyt Lassy tekee paluun Tampereelle omalla vakibändillään. Jos pidät Blue Note -henkisestä huipputason jazzista, jota ajaa räjähtävä energia ja soittamisen ilo, tämä on sinulle!

Liput: 18 €

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.