Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 28.9.

helsinki

Jazz’n Jam,Malmitalo, helsinki28.9. Klo 17:00

Eero Koivistoinen & Seppo Kantonen duo

keikka

Ilmaisussaan impressionistinen ja lyyrinen duo soittaa Koivistoisen originaalisävellyksiä. Eero Koivistoinen on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista suomalaisista jazzmuusikoista. Hänen saksofoninsa on soinut jazzin kentällä 1960-luvun puolivälistä lähtien. Hän on tunnettu monipuolisuudestaan ja luovuudestaan taitojen ulottuessa ytimekkäistä jazzsooloista laajoihin orkesterisävellyksiin.

Eero Koivistoinen – saksofoni, Seppo Kantonen – piano

Jazzsarjan taiteellinen johtaja on Teppo Hauta-aho

Vapaa pääsy, mutta ilmaislippuja jaetaan tuntia ennen konserttia, koska paikkoja on rajoitetusti.

Malmitalo täyttää 20 vuotta ja sen kunniaksi syys-lokakuun vaihteen viikolla (viikko 40) kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy.

Malmitalo

Ala-Malmin tori 1 Helsinki

www.malmitalo.fi

jämsä

Vapaat äänet -kiertue,Pokura, jämsä28.9. Klo 16:00

Journal Intime Plays Jimi Hendrix "Lips on fire" (www)

keikka

Sähäkkä vasktitrio Ranskasta

Trio Journal Intime hurmasi Ultra Music Nightsin yleisön kunnianosoituksellaan Jimi Hendrixille vuoden 2012 Pori Jazzeilla. Tänä syksynä sähäkkä vaskiyhtye palaa Suomeen 12 keikan kiertueelle, joka alkaa Jämsästä sunnuntaina 28.9.

”Jimi Hendrix ei ollut pelkästään kaikkien aikojen kitaristi, vaan täysin ennakkoluuloton ja intohimoinen musiikillinen seikkailija, joka tavoitteli aina ennenkuulematonta rakentaen samalla kosmista siltaa loputtoman avaruuden ja aikojen takaa kaikuvan bluesin välille. Siksi Jimi olisikin digannut Journal Intimeä, koska ranskalainen torvitrio ymmärtää kaiken tuon, rakastaa Hendrixiä ja nimenomaan vie hänen musiikkinsa uudelle tasolle alkuperäistä matkimatta. Esimakua homman mielikuvituksellisuudesta saa upealta Lips On Fire albumilta (2010).
Yhtyeessä puhaltaa kolme kovaa soittajaa, jotka kaikki kuuluvat ranskalaisten avant-jazzareiden ja improvisoijien kermaan, mutta ovat lionneet mureiksi myös funkin, reggaen, salsan ja afron mehuissa. Kokemusta siis on. ”
Jussi Niemi, Pori Jazz 2012

Journal Intime
Sylvain Bardiau trumpetti
Fred Gastard bassosaksofoni
Matthias Mahler pasuuna

kulttuuriklupi Pokura, Lukkoilantie 13

Liput 10 €

Konserttia tukee Jämsän sivistystoimi