Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 7.9.

pyhätunturi

Ruskaswing: Brunssi,Hotelli Pyhätunturi, Kultakeronkatu 21, pyhätunturi7.9. Klo 11:30

keikka

Ruskaswing -brunssi tarjolla alkaen klo 11:30 Hotelli Pyhätunturissa. Livemusiikista vastaavat Oulun konservatorion Pop & Jazz -opiskelijat. 

Brunssi 24 €.

Vapaa pääsy!

seinäjoki

tuOkio -klubi: Mopo & Ville Leinonen,Nuorisokeskuksen sali, Puskantie 3, seinäjoki7.9. Klo 19:00

Mopo

Ville Leinonen

keikka

tuOKio-klubi on OK-opintokeskuksen tuottama, vuosittain uudistuva konserttikiertue, jolla on sanoma. Tänä vuonna kiertueen teema on "vaikuta". Syyskuun alussa 2014 tuOKio-klubi -kiertueelle lähtevät Ville Leinonen ja punkjazzyhtye Mopo.

Tekijät eivät tunteneet toisiaan ennestään, mutta innostuivat ehdotetusta yhteistyöstä. Punk - asenne on löytänyt uuden lipunkantajan yllättäen jazzin puolelta: Mopo on kolmen lahjakkaan muusikon kollektiivi, joka ammentaa inspiraationsa jazzista, 70-luvun punkista ja Suomen luonnosta. Sävellykset syntyvät, kehittyvät ja kasvavat yhteisvoimin. Tilaa jätetään myös yllätyksille. Ville Leinonen on puolestaan alati uudistuen sukeltanut mitä erilaisimpiin projekteihin nuoruuden Valumo-yhtyeestä 70-luvun iskelmiin, slaavilaisista kansanlauluista lavamusikaaliin, avantgardesta ja psykedeliasta Camp Crystal Lake -projektiin, jonka äänimaisemissa holokausti kohtasi kauhuelokuvat. Ketkä siis sopisivat paremmin ottamaan musiikillaan kantaa aina ajankohtaiseen teemaan, kansalaisaktiivisuuteen, lähidemokratiaan ja vaikuttamiseen?

Vapaa pääsy!