Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 24.9.

helsinki

Rytmihäiriöklubi: Aapo Heinonen Quintet,Juttutupa, helsinki24.9. Klo 21:00

Ville Vannemaa – saksofonit
Aapo Heinonen – kosketinsoittimet
Veikki Virkajärvi – kitara
Vesa Ojaniemi – basso
Tomi Saikkonen – rummut

hämeenlinna

Elena & The Rom Ensemble - Record Release Tour,Suisto-klubi, hämeenlinna24.9. Klo 20:00

keikka

Elena & The Rom Ensemble julkaisee uuden levynsä "Evening In Romania" Kansallisteatterin alakerrassa sijaitsevan Lavaklubin levynjulkaisukonsertissa tiistaina 23. syyskuuta klo 20. Luvassa kattaus levyn kappaleita jotka ovat uunituoreita sävellyksiä, jotka kuullaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Levyn kappaleet ovat suurimmaksi osaksi Elena Mindrun käsialaa ja pianisti Tuomas J. Turusen sovittamia. Englanninkielisissä sanoituksissaan Mindru käsittelee perustavanlaatuisia kysymyksiä, kuten elämän tarkoitusta, rakkautta ja eron tuskaa, mutta mukaan mahtuu myös sadunkaltaisia tarinoita esimerkiksi mystisestä joutsenesta, joka ilmestyy kuulijalleen unenomaisena hahmona toisesta maailmasta.

Tervetuloa!

Levynjulkaisuun liittyen yhtye esiintyy myös seuraavissa paikoissa:

16.9. Tallinna, Philly Joe's Jazz Bar
18.9. Helsinki, YNJC Showcase event, Koko Jazz Club
25.9. Jyväskylä, Poppari

Liput 10/7/5€

Kokoonpano:

Elena Mindru, laulu / Sampo Hiukkanen, viulu / Tuomas J. Turunen, piano / Eero Seppä, basso / Anssi Tirkkonen, rummut

järvenpää

Club For Five & UMO – Glenn Miller 110 %,Järvenpää-talo, järvenpää24.9. Klo 19:00

keikka

UMO ja Club For Five astuvat big band -legenda Glenn Millerin ja lauluyhtye The Modernairesin svengaaviin saappaisiin Glenn Miller 110 % -konsertissaan, joka saapuu syyskuun kiertueellaan Hämeenlinnaan, Järvenpäähän, Espooseen ja Kotkaan.

Kun asialle laitetaan yksi maailman arvostetuimmista big bandeista ja eräs maamme parhaista lauluyhtyeistä, on luvassa varsin todentuntuinen aikamatka 1940-luvun swingin maailmaan. Konsertin esikuvana ja inspiraation lähteenä ollut parivaljakko Glenn Miller ja The Modernaires esiintyivät tiiviisti yhdessä aina 1940-luvun alusta orkesterinjohtajan traagiseen katoamiseen asti. Yhteistyö tuotti lukuisia hittejä sekä ensimmäisen kultalevyn, joka myi yli miljoona kappaletta.

Konsertissa kuullaan klassikoita, kuten Jukebox Saturday Night, In the Mood, Don’t Sit Under Apple Tree ja Blues in the Night.

Kapellimestarina Antti Rissanen.

Konsertti sai ensi-iltansa loppuunmyydyssä Helsingin Savoy-teatterissa helmikuussa ja se myi hetkessä loppuun myös maaliskuisen konsertin Hyvinkääsalissa.
“Club For Five veti Modernairesin roolin upeasti ja UMOn sointi oli moitteeton. Tämä oli jälleen erinomaisen onnistunut yhteisprojekti.” Jukka Hauru, Helsingin Sanomat 14.2.2014

Liput Lippupisteestä toimituskuluineen alk. 33 € / 28 € (Normaalihinta 30,50 €, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja lapset 25,50 € + lippuvälittäjän toimituskulut alk. 2,50 €). Konsertin kesto 120 min, sisältää väliajan.