Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kerava Jazz: Quartet Ajaton,Keravan kirkko, kerava31.8. Klo 19:00

keikka

Vapaaehtoinen ohjelma 20 € ovelta

Mia Simanaisen perustama eriskummallinen yhtye puhaltaa määritelmät taivaan tuuliin luodessaan vanhasta uutta! Muusikoiden taustat ulottuvat laajalle: jazzmusiikista barokkiin, argentiinalaisesta tangosta nykymusiikkiin, improvisointiin ja kaiken maailman kokeiluun. Tämä on tehnyt kvartetin musisoinnista varsinaista löytöretkeilyä jo seitsemän vuoden ajan.

Quartet Ajaton on tehnyt kiertueita ja konserttimatkoja esiintyen Suomen lisäksi Virossa, Venäjällä, Ruotsissa ja Englannissa. Debyyttialbumi Elixir julkaistiin vuonna 2016. Toinen albumi Early Music in the Latest Way (Alba Records 2020) sisältää renessanssi- ja barokkiajan sävellyksiä, jotka yhtyeen tapaan esitetään perinteisestä poikkeavin sovituksin. Kyseessä on varsinainen aikamatka: kvartetti vaalii vanhan musiikin kauneutta ja henkeä, mutta tulkitsee sitä tulevaisuuden luovalla vimmalla.

"Aikamme musiikin tunturipurojen keskellä tämä oli sielua hellivä vajoaminen kuuman lähteen kylpyyn" (Rondo-lehti, Musiikin aika/Viitasaari 2021)

"Quartet Ajaton onnistuu kuulostamaan nimensä mukaisesti ajattomalta, mutta ennen kaikkea kiehtovan kahlitsemattomalta" (Helsingin Sanomat / Jazz Espa 2020)

Mia Simanainen, laulu
Kari Ikonen, moog syntetisaattori
Henrik Sandås, bandoneón
Aino Juutilainen, sello

Keikat samana päivänä kaupungissa kerava

Ei muita keikkoja.