Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 24.8.

espoo

Trygve Seim

keikka

Liput 30/25 € + tilausmaksu (alk. 1,50 €)
Kesto 1 h 10 min

Norjalainen saksofonistisuuruus Trygve Seim palaa Suomeen! Taidokkaan norjalaisen saksofonistin Trygve Seimin ECM-levy-yhtiön kautta julkaisema kahdeksas albumi, Helsinki Songs, esitteli vuonna 2018 levyllisen tulevaisuuden klassikoita. Pitkälti Helsingissä sävellettyjä kappaleita saksofonistin kanssa esittää hänen norjalais-virolais-suomalainen huippukvartettinsa. Sellosalin konsertissa kuullaan myös taiturin uutta tuotantoa.

helsinki

Viapori Jazz: Emma Salokoski & Jarmo Saari - Veden päällä ja alla,Tenalji von Fersen, helsinki24.8. Klo 19:00

Liput 32 €

Emma Salokosken hienostunut ääni ja Jarmo Saaren kuulas kitarismi soivat sävykkäästi Fersenin jylhässä holvistossa Viapori Jazzissa. Tässä konsertissa ei kuulla solisteja ja säestäjiä vaan tasavertaisten muusikkojen runollista ja virtuoottista musisointia. Tervetuloa vaipumaan Salokosken ja Saaren virittämään lohdulliseen musiikilliseen verkkoon kesän jättäessä meille haikeita jäähyväisiään.

kokkola

Kruununvoudin Puutarhajazz: Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo,Kruununvoudintalo, kokkola24.8. Klo 18:00

Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo

keikka

Konsertit ovat maksuttomia Kruununvoudintalon pop-up Kestikievarin asiakkaille, muissa tapauksissa liput 10€.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja svengaavasta musiikista! Puutarhajazzit tuovat kesän ajan Kruununvoudin historiallisen miljöön suureen puutarhaan, isojen puiden katveeseen, jazzkonsertteja joka toinen keskiviikko iltakuudelta. Konserttien housebändinä toimii Söderbacka-Matikainen Duo. Sateen sattuessa konsertti pidetään sisätiloissa kestikievarin salissa Kruununvoudintalolla.

Bianca Morales on suomalaisille tuttu jo lähes 40 vuoden ajalta siitä asti, kun hän v. 1984 voitti MTV3:n ensimmäisen Kevään Sävel-kilpailun reggae-henkisellä kappaleella Our Party. Biancan ura jazzlaulajana oli toki alkanut jo v. 1980 Grani Big Bandin laulusolistina hänen ollessaan vasta 14-vuotias. Nykyään Bianca Morales esiintyy vierailevana solistina eri puolilla Suomea ja ulkomailla paikallisten jazzyhtyeiden ja big bandien solistina ja hän on arvostettu jazzlaulajatar, jonka levyt soivat ja myyvät ympäri maailmaa.

Nyt luvassa on iloa ja musiikillisia yllätyksiä sekä tuttujen että uusien jazz-laulujen parissa kun Bianca Morales esiintyy Söderbacka-Matikainen Duon kanssa, jossa bassoa soittaa Eevalotta Matikainen ja kitaraa Martin Söderbacka. Tämä kokoonpano antaa suomenruotsalaiselle jazz-laulajalle mahdollisuuksia laulattaa yleisöä useammalla kielellä, viheltää, scattailla ja tarttua vaikkapa Kazoo-soittimeen.

Konsertin järjestää ELive Music Oy yhteistyössä Kokkola Industrial Park:in ja Gastro Kettu Oy:n kanssa.