Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 3.8.

porvoo

Porvoo Jazz Club goes Bosgård: Mimie Moore Jazz Edition,Luomutila Bosgård, porvoo3.8. Klo 18:00

Mimie Moore Jazz Edition

Liput ennakkoon Livetosta 13/11€, ovelta 15/12€

Keskiviikkona 3.8. Porvoo Jazz Club pukeutuu kesätamineisiin ja matkustaa Porvoon maaseudulle,  kuvankauniiseen luomutila Bosgårdiin. Idyllisen heinävintin lavalle nousee näyttävä seitsenhenkinen Mimie Moore Jazz Edition, jossa perinteisesti triona nähty Mimie Moore kutsuu joukon jazzmuusikoita seurakseen. 

Mimie Moore (Elina Brooks, Maija Kurki & Saana Trygg-Nevanlinna) on vuonna 2013 perustettu, yllätyksellinen naistrio. Yhtyeen tavoitteena on luoda konstailematonta musiikkia, joka tuntuu hyvältä niin itsestä kuin yleisöstäkin. Trio säveltää ja esittää musiikkia leikitellen villisti ja häpeilemättömästi tunnelmilla, kornejakaan sävyjä kaihtamatta. Runsaan mehevät stemmalaulut jylisevät huumorin ja vakavuuden kaikilla asteilla.

Mimie Moore Jazz Edition on sekoitus Mimielle tyypillistä hersyvää stemmalaulua ja upeiden muusikoiden Mikko Iivanainen (kitara), Sampo Tiittanen (basso), Emil Luukkonen (koskettimet) sekä Thomas Törnroos (rummut) taidonnäytteitä. Bosgårdin luomuravintola terasseineen on auki koko päivän konsertin loppuun saakka, myös heinävintillä on mahdollisuus nauttia ravintolan ja baarin antimista keikan ajan.

turku

Flame Jazz Summer Live – Perillä,Kirkkopuiston Terassi, turku3.8. Klo 18:00

keikka

Max Zenger – saksofoni
Joonatan Rautio – saksofoni
Kaisa Mäensivu – basso
Joe Peri – rummut

Rummuista, kontrabassosta ja kahdesta saksofonista muodostuva Perillä on Lady Gagan Grammy-palkitusta jazzyhtyeestäkin tunnetun newyorkilaisrumpali Joe Perin johtama uusi kokoonpano. Maailmanluokan jazzmuusikoista koostuva Perillä soittaa kiinnostavaa rytmikästä ja soinnutonta modernia jazzia, joka pitää jännityksen yllä välillä monimutkaisempienkin draamankaarien myötä. Yhtyeen huipputaitavat muusikot takaavat hauskan löytöretken uusiin äänimaisemiin. Tule siis Perille Kirkkopuiston Terassille klo 18!

Flame Jazz Summer Live -konserttisarja koostuu kotimaisen jazzkentän ajankohtaisista nimistä ja taidokkaista kokoonpanoista. Maksuttomista keikoista nautitaan kesäkauden ajan aina keskiviikkoisin viihtyisässä puistotunnelmassa Turun Tuomiokirkonpuistossa.

Huom. tapahtumalla on säävaraus. Koska konserttimme järjestetään ulkotilassa, sateisella säällä voimme joutua siirtämään illan keikan. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Kirkkopuiston Terassin ja Flame Jazzin sosiaalisen median kanavissa.