Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Viapori Jazz: Timo Brass Band,Tenalji von Fersen, helsinki27.8. Klo 21:00

Timo Brass Band

keikka

Liput 32 €

Jalanvipatustakuu on voimassa lauantai-illan iltamissa Timo Brass Bandin astuessa Fersenin lavalle. Tämä raikas ja urheilullinen kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt kokoonpano lupaa tanssia karvaisten apinoiden lailla ja vetää yleisön vastustamattomasti mukanaan kuumaan menoonsa. Jos olet kaivannut jotain energistä, trendikästä ja freesiä, tämä illanvietto on sinulle!

Esa-Pekka Tupala trombone
Aapo Wiksten trumpet
Danila Pushin trumpet
Lassi Silventoinen alto saxophone
Sami Leponiemi tenor saxophone
Casimir Ekman baritone saxophone
Ville Niemelä/ Sanna Sadeharju sousaphone
Oskari Auramo/ Aleksi Ylimäki percussion

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Viapori Jazz: Olympiaadi SuomenlinnalleSuomenlinna War Museum, helsinki27.8. Klo 15:00

keikka

Liput 32 €

Olympialaiset 1952 toivat Suomeen modernia arkkitehtuuria, uusia virvokkeita ja – mikä tärkeintä — lauttayhteyden Suomenlinnaan. Nyt tätä uuden aikakauden alkua muistellaan julkisen liikenteen kantaman päässä linnoitussaaremme Sotamuseossa. Se on juuri oikea paikka rap-artistin ja urheilutoimittaja Tommy Lindgrenin pohtia olympialaisten hengessä sitä, mikä tekee urheilijasta sankarin! Ja kenelle urheilijan sankaruus kuuluu? Lyömäsoitintaiteilija Tatu Rönkkö ja saksofonisti Jukka Perko tuovat teokseen musiikillisen kaleidoskooppinsa kautta pyöräytettyä mm. vuoden 1952 suosikkimusiikkia, ja vievät kuulijat ihailemaan sodan jälkeen alkaneen uuden ajan modernismin ihmeitä matkalla Helsingin olympialaisten tunnelmasta tähän päivään.

Viapori Jazz: Jazz & Dikter  - Claes Andersson in MemoriamTenalji von Fersen, helsinki27.8. Klo 18:00

keikka

Liput 32 €

Runoilija, humanisti, psykiatri ja muusikko Claes Andersonin taide on pääosassa Viaporin lauantain alkuillan konsertissa Riitta Paakin trion versioidessa antaumuksella Anderssonin suosikkikappaleita. Sana- ja säveltaide kohtaavat Viaporin lauantai-illassa, kun radioäänenäkin tunnettu DJ Bunuel lukee musiikin ohessa kaivatun kulttuuripersoonan runoja.