Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Kruununvoudin Puutarhajazz: Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo,Kruununvoudintalo, kokkola24.8. Klo 18:00

Bianca Morales & Söderbacka-Matikainen Duo

keikka

Konsertit ovat maksuttomia Kruununvoudintalon pop-up Kestikievarin asiakkaille, muissa tapauksissa liput 10€.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja svengaavasta musiikista! Puutarhajazzit tuovat kesän ajan Kruununvoudin historiallisen miljöön suureen puutarhaan, isojen puiden katveeseen, jazzkonsertteja joka toinen keskiviikko iltakuudelta. Konserttien housebändinä toimii Söderbacka-Matikainen Duo. Sateen sattuessa konsertti pidetään sisätiloissa kestikievarin salissa Kruununvoudintalolla.

Bianca Morales on suomalaisille tuttu jo lähes 40 vuoden ajalta siitä asti, kun hän v. 1984 voitti MTV3:n ensimmäisen Kevään Sävel-kilpailun reggae-henkisellä kappaleella Our Party. Biancan ura jazzlaulajana oli toki alkanut jo v. 1980 Grani Big Bandin laulusolistina hänen ollessaan vasta 14-vuotias. Nykyään Bianca Morales esiintyy vierailevana solistina eri puolilla Suomea ja ulkomailla paikallisten jazzyhtyeiden ja big bandien solistina ja hän on arvostettu jazzlaulajatar, jonka levyt soivat ja myyvät ympäri maailmaa.

Nyt luvassa on iloa ja musiikillisia yllätyksiä sekä tuttujen että uusien jazz-laulujen parissa kun Bianca Morales esiintyy Söderbacka-Matikainen Duon kanssa, jossa bassoa soittaa Eevalotta Matikainen ja kitaraa Martin Söderbacka. Tämä kokoonpano antaa suomenruotsalaiselle jazz-laulajalle mahdollisuuksia laulattaa yleisöä useammalla kielellä, viheltää, scattailla ja tarttua vaikkapa Kazoo-soittimeen.

Konsertin järjestää ELive Music Oy yhteistyössä Kokkola Industrial Park:in ja Gastro Kettu Oy:n kanssa.

Keikat samana päivänä kaupungissa kokkola

Ei muita keikkoja.