Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 23.11.

espoo

William Suvanne Chess'n Jazz,April Jazz Club, espoo23.11. Klo 20:00

keikka

William Suvanne Chess'n Jazz

 Saksofonisti William Suvanne julkaisee uuden Chess'n Jazz -nimeä kantavan albuminsa 28. syyskuuta. Levyllä kuullaan Suvanteen johtaman jazzyhtyeen svengaavia ja mielikuvitusta kutkuttavia tulkintoja pelien kuninkaan kiehtovasta maailmasta. Albumin lisäksi shakki ja jazz tuodaan konkreettisesti yhteen Suomen Jazzliiton ja Suomen Shakkiliiton kanssa yhteistyössä järjestettävällä valtakunnallisella kiertueella, jonka yhteydessä pelataan shakkiturnauksia. 

William Suvanne – saksofonit
Mikael Jakobsson – piano
Varre Vartiainen – kitara
Tuure Koski – basso
Mikko Arlin – rummut

kajaani

Case Kämäräinen,Kouta-sali, Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä, kajaani23.11.

keikka

”Tapaus Kämäräinen”. Sanotaan, että kyse on 90-luvun modernista post-bop jazzista maustettuna hyppysellisellä expressionismia. Jotkut taas sanovat, että kyse on Tomi Kämäräisestä. Oikeastaan kyse on uniikin persoonan omaavasta rumpalista, joka esittelee hänen uutta musiikkiaan uuden kvartettinsa myötä. Kämäräinen muutti viime vuonna Kööpenhaminaan, jonka seurauksena hänen musiikkinsa huokuu uuden lehden kääntämisen tuomaa energiaa. Sävellyksistä voi kuulla kaikuja niin Kööpenhaminan rikkaasta kulttuurielämästä, 90-luvun modernista jazzista kuin vapaasta improvisaatiosta. 

Case Kämäräinen julkaisee debyyttialbumin 9.11.(Eclipse Music), jota edeltää 19.10. Spotify-musiikkipalvelussa julkaistava single "Waiting". Keikalla kuullaan musiikkia yhtyeen "uunituoreelta" esikoisalbumilta.

Tomi Kämäräinen - rummut
Marek Konarski - saksofoni
Grzegorz Tarwid - piano
Petter Asbjørnsen - basso

turku

Flame Jazz: Tuomo Sings Standards,Logomo, Move 1, turku23.11. Klo 19:00

keikka

Tuomo Prättälä – laulu ja piano
Ville Herrala – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Loistavana jazzpianistina ja soul-laulajana tunnetun Tuomo Prättälän uuden kokoonpanon syntyyn johti yksinkertainen ajatus: ”Olisi mukava silloin tällöin soittaa ja laulaa jazz-standardeja hyvän komppiryhmän kanssa”. Suomijazzin huipuista koostuva trio yhdistää vapaasti virtaavaa pianojazzia koskettavaan laululliseen tarinankerrontaan, viihdyttävää svengiä unohtamatta. Illan ohjelmisto on pääosin ”Suuresta amerikkalaisesta laulukirjasta”, mutta pakkaa sekoitetaan myös yllättävämmillä kappalevalinnoilla.

Liput: 20,5 € / opiskelijat ja eläkeläiset 15,5 € / S-etu 18,5 € (max 2 etua / kortti, ei bonusta). Lippu.fi
Dinner & show: 86,5–96,5 €, kattaus klo 17. Lippu.fi Vain ennakkomyynnissä.

Lipunmyynti myös Logomo Kitchenin baaririskillä konserttipäivänä klo 18 alkaen, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Konsertti järjestetään MOVE 1 -salissa, sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta klo 18 alk.