Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 27.5.

helsinki

IJVC JAM SESSIONS @ KJC,Koko Jazz Club, helsinki27.5. Klo 14:00

keikka

IJVC ry and Koko Jazz Club presents: Jamming in the afternoon IJVC-yhdistys järjestää yhteistyössä Koko Jazz Clubin kanssa jazzlaulujamit. Tämä on osa IJVC:n järjestämää jamisarjaa, jossa nostetaan laulajia vahvemmin jazzjamiperinteeseen mukaan. Jamien ajankohta on suunniteltu sopivaksi myös perheille, jolloin kaikenikäiset voivat tulla kuuntelemaan ja kokemaan live-jazzin taikaa. Jamivastaavina toimivat jazzlaulajat Elena Mindru, Riikka Keränen ja Jenny Robson.

Houseband:
Riitta Paakki, piano
Rob Duguay, bass
Luca Santaniello, drums

Sisäänpääsymaksu: 10/15€ sisältää keittolounaan. Alle 12-vuotiaat maksutta aikuisen seurassa.

Ovet auki klo 13.30
Liput Tiketistä

IJVC (International Jazz Voice Conference) ry on 2016 rekisteröity yhdistys jonka tarkoituksena on edesauttaa jazzlauluperinteen tunnettavuutta. Yhdistyksen tavoite on myös kehittää ja tukea jazzlaulun ja jazzmusiikin taiteellista toimintaa ja tutkimusta, sekä pedagogiikkaa Suomessa ja kansainvälisesti.

kerava

Kerava Jazz Festivaali: Milo & Moses ja Njet Njet 9,Kerava-sali, kerava27.5. Klo 15:00

keikka

Kaksi vuotta toiminut ja säännöllisesti keikkaileva Milo & Moses on kahden yläastelaisen (nykyisin lukion ekaluokkalaisen) perustama kokoonpano, jonka ytimen muodostavat tällä hetkellä 16-vuotiaat Milo Mäkelä ja Mooses Kuloniemi. Kontrabassoa soittaa 19-vuotias Jon Pettersson. Kaikkien aikojen nuorin levyttänyt Suomijazz-yhtye edustaa tyylillisesti groove jazzia.

Keravan musiikkiopistossa musiikin alkuopinnot suorittanut Ville Kyttälä jatkoi opintojaan sekä Metropolia AMK:n popjazz -osastolla että Sibelius-Akatemiassa hyvällä menestyksellä. Opinnäytetyöt ovat johtaneet kahteen merkittävään asiaan: säveltämisen lisääntymiseen ja Njet Njet 9 -yhtyeen syntyyn. Kyttälän johtama yhdeksän nuoren muusikon Njet Njet 9 on energisistä live-esiintymisistään tunnettu yhtye, jonka soundissa kuuluu jäsentensä laaja ja iloluontoinen suhde musiikkiin. Nonetin musisointi maalaa toisaalta nostalgisia, toisaalta utopistisia mielikuvia ja Kyttälän mukaan Njet Njet 9:n musiikki kuulostaakin siltä, kuin Frank Zappa ja Joe Zawinul pelaisivat nelinpelitennistä Massive Attackin kanssa kanssa ruotsalaisella kesämökillä!

Vapaa pääsy!

Milo & Moses:
Milo Mäkelä, kitara
Mooses Kuloniemi, rummut
Jon Pettersson, basso

Njet Njet 9:
Ville Kyttälä, kosketinsoittimet
Martti Vesala, trumpetti
Mikko Haanpää, pasuuna
Max Zenger, alttosaksofoni
Pekka Seppänen, tenorisaksofoni
Sampo Kasurinen, baritonisaksofoni
Veikki Virkajärvi, kitara
Heikki Laine, basso
Eeti Nieminen, rummut
Stina Koistinen, laulu