Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 16.2.

helsinki

jaZZanti-konsertti: Hetken musiikkia! – ”Moments Quartet”,ravintola Laulumiehet, helsinki16.2. Klo 19:00

keikka

Esa Pietilä: tenorisaksofoni
Eero Hämeenniemi: flyygeli
Joe Fonda (US): kontrabasso
Harvey Sorgen (US): rummut

Maailman eturivin jazz- ja improvisaatiomuusikoiden ensi kohtaaminen uudella kvartetliilla, joka ei ole esiintynyt aikaisemmin. Kvartetti tekee maailman ”ensi-ilta” kiertueensa Suomessa, josta kaksi yhtyeen jäsentä ovat kotoisin. Luvassa huikeita musiikillisia hetkiä improvisaation mestareiden käsissä. Kyseessä olevat taiteilijat ovat kaikki esiintyneet ympäri maailmaa menestyksekkäästi omien yhtyeidensä sekä projektiensa kanssa. Yhtyeen jäsenistä Esa Pietilä, Eero Hämeenniemi ja Harvey Sorgen (USA) ovat esiintyneet trio-kokoonpanolla aikaisemminkin, mutta nyt yhtye täydentyy kvartetiksi huippubasisti Joe Fondan (USA) liittyessä mukaan. Yhtyeen johtaja, Esa Pietilä on tuore Suomen Jazzliiton ”Yrjö” palkinon (2016) saanut kotimainen taiteilija.

Esa Pietilä

Joe Fonda

Harvey Sorgen

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikin edistämissäätiö.

Konsertti alkaa klo 19.00 (ravintolan ovet avautuvat klo 18.30). Ravintola Laulumiehet, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki. Liput 20 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 15€, opiskelijat 10 €, pariskunnat 15 + 15 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2. (www.digelius.com) ja Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 16,5/11,5/9,5 €..

 

Jukka Perko Avara

Jukka Perko Avara on erilainen jazztrio. Yhtyeen laajat musiikilliset maisemat ovat kolmen lahjakkaan muusikon saumattoman yhteissoiton tuotosta. Kahden kitaristin luoma äänimaailma muodostaa yhtenäisen kudelman, jota Perko värittää melodisella ja alati kokonaisuutta palvelevalla soitollaan. 

Jukka Perko, altto- ja sopraanosaksofoni / Jarmo Saari, sähkökitara / Teemu Viinikainen, akustinen kitara

Ovet: 18:00  
Showtime: 19:00

Liput: 23 €