Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 11.2.

helsinki

Tommy Lindgren Metropolis,G Livelab, helsinki11.2. Klo 20:00

Tommy Lindgren

keikka

 

Tommy Lindgren Metropolis

Tommy Lindgren on tunnettu mm. yhtyeiden Don Johnson Big Band ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana räppärinä, jonka verbaalinen konekivääritykitys on vertaansa vailla. Tommy Lindgren Metropolis on hänen uusi suomenkielinen bändinsä, jonka hämärä valo paljastaa laulajasta kokonaan uuden puolen. Metropolis-levyllä Lindgren laulaa, räppää ja puhuu. Musiikki liikkuu orgaanisen hiphopin, triphopin, jazzin ja jopa indierockin määrittelemättömässä välimaastossa. Musiikkia tulkitsee suomalaisen musiikkiskenen tähdistä koostuva bändi.

Tommy Lindgren, voc / Jarmo Saari, gtr / Teppo Mäkynen, drs / Abdissa Assefa, various instruments / Ville Riippa, keys

Ovet: klo 19

Showtime: klo 20

Liput: 28€

tampere

Virta,Sara Hildénin taidemuseo, tampere11.2. Klo 18:00

keikka

Hurmos-levynsä joulukuun 2016 alussa julkaissut Virta suuntaa ympäri Suomen tammi-helmikuussa. Kiertueen ajan aiemmin kolmihenkisenä yhtyeenä tunnettu Virta laajenee kuusihenkiseksi taidekollektiiviksi, kun kokoonpanoon liittyvät visuaalitaiteilija Emma Luukkala, valosuunnittelija Jere Suontausta sekä ääniteknikko Mika Savolainen.

Virta on helsinkiläinen instrumentaalitrio, joka yhdistelee musiikissaan pohjoismaista jazzperinnettä, post-rockia sekä elektronisen nykymusiikin elementtejä. Vuodesta 2011 toimineen yhtyeen debyyttialbumi Tales from the Deep Waters (Tourist Information, 2012) myi itsensä loppuun ja keräsi paljon kiitosta niin kuulijoilta kuin kriitikoiltakin. Omintakeisen instrumentaation omaava yhtye on herättänyt paljon kiinnostusta myös kansainvälisellä tasolla ja sai juuri kutsun arvostetuille Jazzahead! -festivaaleille jotka pidetään Bremenissä huhtikuussa 2017.

Antti Hevosmaa: trumpetti, vokaalit, elektroniikka
Heikki Selamo: kitara, vokaalit, elektroniikka
Erik Fräki: rummut, perkussiot, elektroniikka

Livevisuaalit: Emma Luukkala
Valosuunnittelu: Jere Suontausta
Miksaus: Mika Savolainen

Esitys alkaa: 18:00
Konserttiin pääsee museolipulla.
Ikäraja: Sallittu