Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vapaat äänet : Equally Stupid,Tiirikkala, turku1.2. Klo 20:00

keikka

Kiitetty suomalais-sveitsiläis-islantilainen trio Equally Stupid syventää mielikuvituksellista urbaania ilmaisuaan ja julkaisee juuri toisen albuminsa Eclipse Music -levymerkille.

“All are equal. Some are more equal than others. But only very few are equally stupid.”

Suomalais-sveitsiläis-islantilainen jazztrio Equally Stupid on saksofonisti Pauli Lyytisen, kitaristi Sigurdur Rögnvaldssonin ja rumpali David Meierin muodostama vahva ja energinen yhtye, jonka tuotanto on melodista ja rytmisesti monikerroksista. Menevät ja mm. progressiivisesta rockmusiikista ammentavat sävellykset jättävät runsaasti tilaa väkeville solisteille. Eclipse Musicin helmikuussa 2014 julkaisema debyyttilevy Exploding Head sai riemastuttavan vastaanoton niin levyllä kuin keikkalavoillakin. Trion toinenkin albumi Escape From The Unhappy Society julkaistaan Eclipse Music levymerkillä Vapaat äänet – kiertueen yhteydessä. Toisella albumillaan Equally Stupid vie musiikkinsa entistä persoonallisempaan ja rikkaampaan suuntaan monenkirjavine sävellyksineen ja soitinyhdistelmineen.

Equally Stupid koostuu kolmesta omaleimaisesta artistista, joista jokaisella on takanaan jo yli kymmenen vuoden aktiivinen kansainvälinen ura oman musiikin parissa. Lyytisen viime vuosien aktiivisimpia yhtyeitä ovat olleet mm. Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery ja Raoul Björkenheim eCsTaSy. Rögnvaldsson on tullut tutuksi mm. Sigurdur Rögnvaldsson Dark Forest, DEFEKT ja Uinuva yhtyeistään. Meierin on viime vuosina ollut esillä mm. schnellertollermeier, Trio Riot ja Hunter-Gatherer yhtyeillään.

EQUALLY STUPID
Pauli Lyytinen
tenori- basso ja alttosaksofoni, efektit, syntetisaattori, sävellys
Sigurdur Rögnvaldsson
baritonikitara, sävellys
David Meier
rummut
www.equallystupid.net


Keikan alku klo 20:00
Vapaa pääsy

Vähätori, Linnankatu 3, 20100
Puhelin 044 756 6160

 

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.